Gozney Arc och Arc XL

Världens mest avancerade kompakta pizzaugn

NYHET 2024: Arc XL + Arc är världens mest avancerade pizzaugn och förenar Gozneys hyllade designfilosofi i en elegant kompakt design som är kompakt på utsidan, men ändå rymlig på insidan. Med en revolutionerande sidogasbrännare, oöverträffad värmehållning och exakt temperaturkontroll – allt för att ugnen skall fördela värmen jämnt och stabilt- Det har aldrig varit enklare att baka en grymt bra Pizza.

Baka en fantastisk pizza hemma

Arc kombinerar Gozneys oöverträffade värmeisolering med en banbrytande sidomonterad rullande gaslåga som skapar en enastående jämn värmefördelning som är lätt att kontrollera - allt i en kompakt design som maximerar matlagningsytan. Med Arc XL / Arc kan du baka en fantastisk pizza hemma i ditt utomhuskök, enklare än någonsin tidigare.

Arcxl BG (2)

2-lagers oövervinnlig värmeisolering

Bli varm, förblir varm

Oöverträffad värmeisolering gör hela skillnaden. Arcs 2-lagers isolering från rymdåldern och det tjocka pizzabakstenen når snabbt 500 °C och förblir varm under tillagningen, som ingen annan kompakt ugn och utan behov av en dörr. Överlägsen värmestabilitet och minimal värmeförlust - pizza efter pizza utan avbrott.

Arc Isolation Og Flamme

Viktiga funktioner

Gozney Arc Burner

Revolutionerande gasbrännare

Arcs sidogasbrännare återger en äkta eldflamma som skapar den perfekta balansen mellan hög prestanda, exakt kontroll och oöverträffad värmebeständighet, vilket gör det enkelt och roligt att tillaga alla typer av pizzor och andra maträtter som passar bra i en ugn.

Gozney Arc Sleek Outside

Kompakt utvändigt, rymligt invändigt

Arcs design och placering av gasbrännaren maximerar matlagningsytan på den utbytbara pizzabaksten, vilket gör det enkelt att laga mat och ger gott om utrymme att vända pizzan.

Gozney Arc Built In Precision

Inbyggd precision

Arcs justerbara gasflamma, exakta digitala termometer och synliga gula lågor gör det enkelt att tillaga alla former av pizza.

Gozney Arc Unbeatable Heat

Oöverträffad värmeisolering

Uppnå och bibehåll temperaturen på 500 °C pizza efter pizza. Den utbytbara 20 mm pizzabakstenen och täta 2-lagers rymdåldersisoleringen gör det möjligt för Arc att uppnå högre temperaturer snabbare och förbli varm, pizza efter pizza.

Gozney Arc Easy Controls

Enkel hantering

Tänd den rullande gasflamman snabbt i din Arc och öka till höga temperaturer inom några minuter med den rullande gasflamman.

Gozney S1 Dome Temperatur Display

Kommersiell kvalitet och konstruktion

Konstruerad för att leverera samma höga prestanda som vi är kända för från våra professionella pizzaugnar, använda av ledande kockar och restauranger världen över.

Ugnarna är identiska förutom storleken. Arc XL kan baka familjepizzor upp till 40 cm i diameter och Arc stora pizzor upp till 35 cm.

Den stora innovationen är den nya sidobrännaren. Arcs sidogasbrännare levererar en rullande gul låga som replikerar en riktig lägereld och skapar fantastiskt stabil värme som är lätt att exakt kontrollera och frigör utrymme på det stora 20 mm tjocka stenugnsgolvet så att du kan göra större pizzor och enkelt flytta dem under tillagningen.

Dessutom mäter den nya digitala termometern stengolvets exakta temperatur, så att du kan göra en perfekt pizza precis som du vill ha den.

Arcs sidogasbrännare återskapar en lägereldslåga från en restaurangugn, som rullar över ugnens kupolformade tak i en fläkt och nästan nuddar golvet på andra sidan. Detta, i kombination med rätt förhållande mellan isolering och ett 20 mm tjockt stengolv som i professionella ugnar, säkerställer en jämn värmefördelning och överlägsen värmestabilitet. Lågan kan ställas in exakt till den perfekta tillagningstemperaturen, så att du kan baka den bästa pizzan efter pizza efter pizza. Genom att flytta upp brännaren från stengolvet får du också gott om plats för enkel matlagning.

Arc XL + Arc har båda en ny revolutionerande sidogasbrännare, som är den första i sitt slag, samt en ny digital termometer och nytt utblås, som drar ut luft ur ugnen och minskar sotuppbyggnaden. 

Arc XL + Arc förankrar mitten av vårt ugnssortiment. Den är större och erbjuder mer matlagningsyta än Roccbox, men är också mer kompakt och utrymmesbesparande än Dome.

Dome och Arc är designade för olika behov. Dome är världens mest mångsidiga utomhusugn, som är både kompatibel med ved och gas, liksom tillbehören som lämpar sig för en rad olika tillagningsmetoder.

Arc XL + Arc som bara är gas, är designad för dig som vill ha en högpresterande pizzaugn i kompakt design. Arc XL + Arc förankrar mitten av Gozneys ugnslinje, ser större ut och har en större matlagningsyta än den bärbara Roccboxen, men ändå mer kompakt och utrymmesbesparande än Dome och Dome S1.

Dome S1 är den enda gasversionen av Dome, men har samma storlek och samma värmeisolering i övrigt.

Arc XL är designad för dig som vill ha en högpresterande pizzaugn i kompakt design, som trots allt är lite större än Arc, men lite mindre än Dome. Arc Xl, med sin revolutionerande sidogasbrännare, är en kompakt ugn designad för att laga episka familjepizzor.

Vi har ett begränsat lager online som kan sälja slut. Samma är fallet med alla våra fantastiska återförsäljare.

Regulator och gasslang ingår, medan ett antal tillbehör kan köpas extra;

Arc + Arc XL Stativ

Arc + Arc XL Bordsstativ

Arc + Arc XL Överdrag

 

Tyvärr. Arc är bara för allmänt. gas på flaska.

arrow_upward