Samtycke för nyhetsbrev / medlemsklubb

Villkor för prenumeration / medlemskap
Utgivare av nyhetsbrev: Vår medlemsklubb / nyhetsbrev är en tjänst som erbjuds av Backyard Living A/S.

Kontakt- och företagsuppgifter
Backyard Living A/S, Håndverkvej 1, Park B, 9700 Brønderslev, Danmark. CVR-nr 37896047. E-post: cs@backyardliving.dk. Webb: www.backyardliving.dk.

Uppgifter som registreras i samband med ovanstående
För utskick av nyhetsbrev m.m. registrerar Backyard Living som utgångspunkt endast ditt angivna namn, din e-postadress och eventuell grill /  grilltyp som du äger. Information om din användning av nyhetsbrev, inklusive om nyhetsbreven öppnas, hur länge de är öppna och om länkar klickas, registreras av vårt e-postmarknadsföringssystem. Om du klickar på länkar i nyhetsbrevet till vår webbplats och godkänner vår användning av cookies på webbplatsen ska du vara medveten om att vi kan registrera ytterligare information om dig.

Informationen används för
När du har valt att prenumerera på våra nyhetsbrev kommer din e-postadress att användas för utskick av nyhetsbrev till den som innehåller aktuella erbjudanden, nyheter, tips, recept, artiklar, reklam, tävlingar och annat marknadsföringsmaterial. Vi kan också använda din e-postadress för att skicka ut informativa e-postmeddelanden om vår verksamhet och nyhetsbrev.

Utöver detta används inte din e-postadress för något annat syfte.

Uppgifterna som vi registrerar om din användning av nyhetsbrev samt eventuella intressen använder vi för att förbättra vår tjänst och för att vi i högre grad ska kunna rikta och anpassa innehållet utifrån dina intressen.

Normalt skickar vi 12-24 nyhetsbrev per år. Vi skickar vårt nyhetsbrev eller andra förfrågningar när vi anser att vi har något intressant och nytt att berätta för dig. Vi strävar efter att begränsa antalet nyhetsbrev så att innehållet är relevant, aktuellt och inte fyller hela din inkorg.

Lagring av uppgifter
Dina uppgifter lagras och behandlas konfidentiellt och säkert. Vi och våra underleverantörer har genomfört nödvändiga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder mot att dina uppgifter missbrukas, avslöjas för obehöriga personer, oavsiktligt eller olagligen förstörs, förloras eller försämras eller på annat sätt behandlas i strid mot personuppgiftslagen.

Din e-postadress lagras så länge du är registrerad i vår kundklubb. Om du avregistrerar dig från nyhetsbrevet kommer ditt medlemskap i kundklubben automatiskt att upphöra och vi raderar din e-postadress från medlemslistan för nyhetsbrev. Vi kan från andra sammanhang registrera dina uppgifter. Dessa påverkas inte av att man avslutar prenumerationen av nyhetsbrevet. Vi kan därför fortsätta att behandla sådana uppgifter med ditt samtycke eller enligt andra ställda krav för behandling.

Korrigering av kontaktuppgifter
Behöver du ändra dina kontaktuppgifter kan du alltid göra detta genom att antingen avsluta prenumerationen av nyhetsbrevet och registrera dig på nytt eller kontakta oss på cs@backyardliving.dk.

Rabatt på första beställning
Gäller såser, rubs, YETI, reservdelar och merhandise som kan köpas direkt i vår webbshop. Använd välkomstkoden som du får i välkomstmejlet. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Gäller inte grillar och HOT WOK.

Avsluta prenumerationen på vårt nyhetsbrev
Du kan alltid avsluta din prenumeration av nyhetsbrevet genom att klicka på länken "Avsluta nyhetsbrev". Länken finns längst ner i nyhetsbreven som du får från oss.

Efter att ha avslutat prenumerationen på nyhetsbrevet får du inga fler sådana från oss såvida du inte har gett oss annat samtycke till att vi får kontakta dig.

Läs även vår integritetspolicy här »

arrow_upward