Om Backyard Living

Vi erkänner det gärna. Vi är galna i mat. Vi älskar att äta mat och älskar att tillaga mat. Speciellt när det sker utomhus på en grill i trädgårdens mysiga miljö kombinerat med doften av det oändliga utbudet av delikata maträtter som kan tillagas på ett grillgaller.

Backyard Living består av ambitiösa och erfarna grillkockar som har en genuin grillattityd och stor kunskap om både grillprodukter, grillmarknaden och grillälskare. Vi vet vad som fungerar och vad som inte gör det. Därför älskar vi kvalitet och bra utrustning. Den ska hålla, tåla vind, väder och dagligt bruk. Året runt. Det ska finnas arbetsutrymme och utrustningen ska vara funktionell, användarvänlig och lätt att rengöra. Allt ska vara väl genomtänkt, innovativt och förvåna med detaljer som skiljer sig avsevärt från allt annat på marknaden. Detta gäller även designen som ska både fungera och imponera.

Därför har vår kärlek fallit på några av världens starkaste varumärken för utomhusmatlagning, nämligen amerikanska Traeger Grills®, brittiska Gozney och den internationella HOT WOK och vi arbetar entusiastiskt och målmedvetet på att sprida kunskapen om dessa som är bland de bästa kvalitetsprodukterna på marknaden.

Vi betjänar cirka 200 butiker och deltar på olika mässor, demonstrationer och evenemang. Utöver distributionen av Traeger Grills®, Gozney och HOT WOK i Sverige har vi även andra typer av produkter i vår webbshop och alltid nya på gång.

arrow_upward