Nyhet 2024Förstklassiga pizzaugnar

expand_more

Gozney pizzaugnar

- platsen för kulinarisk innovation

Baka pizza av restaurangkvalitet hemma på bara 60 sekunder. Gozneys förstklassiga pizzaugnar är designade med fokus på användarvänlighet och enastående resultat. Kvaliteten är enastående och ingenjörskonsten mästerlig. De är konstruerade för att hålla länge, är enkla att använda och har obegränsade användningsmöjligheter. Designen är baserad på Gozneys marknadsledande pizzaugnar till restauranger och modellerna för trädgården utgör därför eliten.

Jag var inte formgivare. Jag var inte vd.

”Jag var inte formgivare. Jag var inte vd. Som 21-åring blev jag utkastad från skolan. Jag hade precis varit på avvänjning. Jag satte mig in i matlagning och byggde en pizzaugn i min trädgård. Det förändrade mitt liv. Det har nog faktiskt till och med räddat det.” - Tom Gozney, grundare och formgivare

GOZNEY 22 DOME LEE LA1438 Smile 1X1 Large

Varför ska du välja en pizzaugn från Gozney?

Ild

Skapa en ny trend

Att laga mat med eld är fascinerande och spännande och går dessutom snabbt. Alla kan vara med. Det skapas familjeminnen, vänner blir pizzabagare och du skapar en ny trend.

Ydeevne

Enastående resultat

Kvaliteten är enastående och ingenjörskonsten mästerlig. Samtliga produktmodeller är baserade på Gozneys marknadsledande pizzaugnar till restauranger och modellerna för hemmet som passar till den som vill ha det där lilla extra.

Alsidighed

Mångsidig

Få obegränsade möjligheter. Från pizza på 60 sekunder till stenugnsbakat surdegsbröd och mört kött. Gozney förstärker smaken och hembakad pizza är bara början.

Nemt

Lättanvänd

Gozneys ugnar är lätta att använda, vilket gör det enkelt att baka pizza. Uppackning till första tändningen tar bara några få minuter, och oavsett hur erfaren du är kan du förvandla ordinära ingredienser till något extraordinärt.

Roccbox

- ta med den överallt

Baka en napolitansk pizza av restaurangkvalitet på 60 sekunder i denna bärbara pizzaugn. Den levereras med en gasbrännare, men kan användas med både gas och ved. Du kan således även upptäcka smakerna som tillagning över öppen eld ger genom att köpa till en brännare.

Roccbox är designad med fokus på användarvänlighet och ger enastående resultat. Den har ett tjockt stengolv, tät isolering, Safe Touch-silikonyta och en unik rullande låga, vilket ger temperaturer på upp till 500 °C. Ta med den överallt. Ugnens ben kan fällas in, termometern är inbyggd och brännaren kan enkelt tas bort vid transport.

nyhet 2024

Arc XL + Arc

- världens mest avancerede kompakata pizzaugn

Arc XL + Arc är världens mest avancerade pizzaugn och förenar Gozneys hyllade designfilosofi i en elegant kompakt design som är kompakt på utsidan, men ändå rymlig på insidan. Med en revolutionerande sidogasbrännare, oöverträffad värmehållning och exakt temperaturkontroll – allt för att ugnen skall fördela värmen jämnt och stabilt- Det har aldrig varit enklare att baka en grymt bra Pizza.

Dome S1

- pizza på 60 sekunder

Dome S1 tar den prisbelönta Domes enastående prestanda och intuitiva design och packar in det i en strömlinjeformad, gaseldad uteugn som pryder alla typer av trädgårdar. Med Dome S1 är det enklare än någonsin att baka pizza av restaurangkvalitet. Pizzaugnen är mycket enkel att använda, oavsett om du är nybörjare eller en professionell pizzabagare, och ugnen kommer upp i temperaturer på över 500 °C så att du kan baka pizza på bara 60 sekunder.

Med den snabbstartade och rullande lågan, det intuitiva reglaget och den exakta inbyggda termometern är det enkelt att uppleva glädjen i att tillaga mat vid höga temperaturer.

Dome

- prisbelönt Dual Fuel-uteugn

Vedeldad matlagning är enkelt med världens mest mångsidiga uteugn. Den prisbelönta pizzaugnens professionella kvalitet har utvecklats för att vara enkel för nybörjare och enastående för professionella kockar. Stek, rök, ångkoka eller baka. Supersnabbt eller ”low & slow”.

Både till gas och ved: Att laga mat över öppen eld ger en fantastisk smak och upplevelse, men Dual Fuel-modellen har dessutom en inbyggd gasbrännare. I ett nafs kan du växla värmekälla från ved till gas och komma upp i 500 °C genom att bara vrida på reglaget.

 

Lär känna Tom Gozney och Dome

Recept

Baka pizza som ett proffs – det handlar om teknik, temperatur och den rätta pizzadegen.

arrow_upward