Ironwood 885 TFB89BLFC LIFESTYLE 2

Matcha med rätt grill

Grilltest

Det finns inget som doften av svenska sommarkvällar. Det blir inte bättre än när bordet har dukats på terrassen, vinet korkats upp, salladen och brödet är klart, gästerna sitter ned och du behöver bara kontrollera köttet på grillen en sista gång innan det serveras.

Men gillar du Rock 'n' Roll? Gourmet? Utomhusliv och camping? Street-Balcony, Retro, Bikes, Backyard, Budgetköp, Girls Night Out eller kanske bara är en äkta familjeman? Få inspiration här för att hitta Traeger grillen som matchar din personlighet och uppfyller dina grilldrömmar.

Timberlinexl Lifestyle 027

STÖRST: Här omdefinieras din uppfattning om vad en grill kan göra

Är du typen som vill utforska toppen av modern grillteknik och vill du inte kompromissa... alls - varken i förhållande till design, lyx, anpassningsmöjligheter, mångsidighet eller garanti.

Med en grillyta på respektive 5 677 cm2 och 8 516 cm2 är den nya Timberline inte bara den STÖRSTA, den kommer också att omdefiniera din uppfattning om vad en grill kan göra. De nya Timberline-modellerna har alla de välkända funktionerna från Traeger, men de är också uppgraderade med ett antal nya och spännande tillskott. Dessutom är denna grill utrustad med en praktisk induktionsplatta.

Timberline 1300 TFB85WLEC LIFESTYLE 3

STOR: The Hall of flame för den stora grillentusiasten

Om du är en stor grillentusiast och vill ha funktionalitet och en bländande design så ska du definitivt satsa på Timberline 1300. Det är en stor pelletsgrill med mycket grillyta.

Traeger Timberline 1300 har en grillyta på 8.387 cm2. Därutöver har den tre grillgaller placerade på tre olika höjder och har tillverkats med dubbel isolering. Därmed kan du vara säker på att träpelletsgrillen håller på värmen medan du grillar, även vid kallt väder.

 

Traegerwifi

MEDIUM: När tekniken har betydning

Föredrar du en mindre pelletsgrill och fortfarande vil ha mycket kraft, maximalt med avancerade funktioner och riktigt mycket för pengarna? Då ska du välja Ironwood.

Traeger Ironwood har en grillyta på 4.193 cm2 och uppåt. Med en Ironwood är du säker på att få en pelletsgrill som täcker nästan alla behov när du ska tillaga delikat grillmat hemma i trädgården.

Gott fast på det enkla sättet
Ska det vara så enkelt och smidigt som möjligt att använda grillen utan alltför många avancerade alternativ och inställningar? Då är du absolut typen som föredrar serien PRO. Modellen baseras på den mest sålda pelletsgrillen någonsin fast nu med tekniken WiFIRE®. Därmed får du fortfarande fördelarna med tekniken utan att det blir alltför komplicerat i vardagen.

Traegers PRO 575 pelletsgrill har en grillyta på 3.690 cm2 och täcker de flesta behoven för dig som vill tillaga enkel och välsmakande grillmat i vardagen.

Traeger Picnic

KOMPAKT: När röken ska med på språng

Älskar du pelletsgrillar och vill ha en lätthanterlig bärbar grill med alla fördelarna från Traeger? Då ska du titta närmare på en Ranger. Använd den på balkongen, terrassen eller ta den med till campingen. Den bärbara grillen har utformats för att leverera en äkta grillsmak i en kompakt version.

arrow_upward