Ironwood 885 TFB89BLFC LIFESTYLE 2

Matcha med rätt grill

Grilltest

Det finns inget som doften av svenska sommarkvällar. Det blir inte bättre än när bordet har dukats på terrassen, vinet korkats upp, salladen och brödet är klart, gästerna sitter ned och du behöver bara kontrollera köttet på grillen en sista gång innan det serveras.

Men gillar du Rock 'n' Roll? Gourmet? Utomhusliv och camping? Street-Balcony, Retro, Bikes, Backyard, Budgetköp, Girls Night Out eller kanske bara är en äkta familjeman? Få inspiration här för att hitta Traeger grillen som matchar din personlighet och uppfyller dina grilldrömmar.

Timberlinexl Lifestyle 027

STÖRST: Här omdefinieras din uppfattning om vad en grill kan göra

Är du typen som vill utforska toppen av modern grillteknik och vill du inte kompromissa... alls - varken i förhållande till design, lyx, anpassningsmöjligheter, mångsidighet eller garanti.

Med en grillyta på respektive 5.677 cm2 och 8.516 cm2 är den nya Timberline inte bara den STÖRSTA, den kommer också att omdefiniera din uppfattning om vad en grill kan göra. De nya Timberline-modellerna har alla de välkända funktionerna från Traeger, men de är också uppgraderade med ett antal nya och spännande tillskott. Dessutom är denna grill utrustad med en praktisk induktionsplatta.

Timberline 1300 TFB85WLEC LIFESTYLE 3

STOR: The Hall of flame för den stora grillentusiasten

Om du är en stor grillentusiast och vill ha funktionalitet och en bländande design så ska du definitivt satsa på Timberline 850.

Traeger Timberline 850 har en grillyta på 5.484 cm2. Därutöver har den tre grillgaller placerade på tre olika höjder och har tillverkats med dubbel isolering. Därmed kan du vara säker på att träpelletsgrillen håller på värmen medan du grillar, även vid kallt väder.

 

TFB93RLG Ironwood XL Lifestyle 1920

MEDIUM: Den nya generationen

Traegers nya generation av Ironwood pelletsgrillar, Ironwood L och XL, lanserades 2023. Dessa 2 modeller bibehåller samma höga kvalitet som Ironwood 650 och 885, men har moderniserats med ny teknik, inklusive den unika ModiFIRE och P.A.L. (Pop-And-Lock) designen, som även finns på Timberline L och XL. Dom nya Ironwood-grillarna är perfekta för dom som ofta grillar och vill ha möjligheten att anpassa sin grill efter sin personliga tycke och smak.

 

 

Ironwood 885 TFB89BLFC LIFESTYLE 4

MEDIUM: Dom klassiska grillarna

Är du mer intresserad av en kraftfull pelletsgrill som visserligen är mindre, men som fortfarande erbjuder en mängd funktioner, bör du titta på klassiska Ironwood 650 och 885. Traeger Ironwood 650 och 885 har bland annat Super Smoke-funktion, infraröd pelletsensor, dubbelisolerade sidor samt ett praktiskt sidobord. Med en Ironwood kan du vara säker på att få en pelletsgrill som kan täcka dom flesta behov när du vill laga god grillmat hemma i trädgården.

 

Läckert, men på ett enkelt sätt

Om det ska vara så enkelt och okomplicerat som möjligt att använda utan alltför många avancerade möjligheter och krusiduller, är du definitivt PRO-serie-typen. Den är baserad på den bäst säljande pelletsgrillen någonsin, men har nu uppgraderats med WiFIRE®-teknologi. Så du har fortfarande fördelarna med teknologin som underlättar utan att det blir för invecklat i vardagen.

Ranger TFT18KLDK LIFESTYLE 3

KOMPAKT: När röken ska med på språng

Älskar du pelletsgrillar och vill ha en lätthanterlig bärbar grill med alla fördelarna från Traeger? Då ska du titta närmare på en Ranger. Använd den på balkongen, terrassen eller ta med Rangern till campingen. Den bärbara grillen har utformats för att leverera en äkta grillsmak i en kompakt version.

arrow_upward