Pro 780 TFB78GLEC LIFESTYLE 3

Traeger PRO

- smak av läcker rök på det enkla sättet

Otroligt välsmakande vedeldad matlagning på ett enkelt sätt. Den nya PRO-serien bygger på den bästsäljande pelletsgrillen och har WiFIRE®-tekniken som låter dig ändra grilltemperaturen, övervaka köttemperaturer och få tillgång till hundratals vedeldade recept, allt från din smartphone. Med vår kraftfulla kontroller får du njuta av en ultrasnabb uppstart som gör att du kan grilla snabbare, oavsett om du har en bringa som körs low and slow, drar upp värmen för att bryna på ribeye-biffen eller bakar en äppelpaj.

Serien PRO har baserats på den mest sålda pelletsgrillen någonsin och har nu uppgraderats med inbyggd WiFIRE®-teknik som ger dig ofattbara digitala möjligheter med grillen. Detta gör det lika enkelt och bekvämt att grilla som att tillaga mat i ugnen.

Med en app på telefonen kan du styra temperaturen, övervaka köttets kärntemperatur och tillaga ett av de tusentals recept som också finns i appen. Om du ska en sväng till affären, eller vill småprata med din granne, behöver du bara använda appen för att ställa in grillen till Keep Warm. Sedan ser Traeger PRO till att temperera och hålla köttet varmt tills du är tillbaka.

Pellets

till pelletsgrill

Traeger har bemästrat smakhantverket. De tillverkar helt naturliga lövträpellets i fabriker runt om i USA så att de kan övervaka dem från kvarn till grill och se till att deras pellets levererar den rena smaken av lövträ.

Den bästsäljande, vedeldade grillen kräver marknadens bästa pellets. Verklig smak kommer inte av sig själv – den kommer från lövträ som producerar perfekt rök. Det börjar med naturliga lövträpellets  tillverkade i amerikanska kvarnar. Traeger pellets är framtagna speciellt för Traegergrillar och är kalibrerade för maximal enhetlighet, så att du får perfekt resultat varje gång.

Vi rekommenderar alltid att du endast använder Traegers egna pellets. De är godkända för användning till matlagning och är kalibrerade för maximal konsistens, så att du får perfekt resultat varje gång.

Det kan vara lockande att använda pellets från din pelletskamin, men du riskerar att skada din pelletsgrill och det kan även finnas en hälsorisk.

Recept gjorda på en Traeger PRO

Traeger Typetest

Matcha med rätt grill

Gillar du Rock 'n' Roll? Gourmet? Utomhusliv och camping? Street-Balcony, Retro, Bikes, Backyard, Budgetköp, Girls Night Out eller kanske bara är en äkta familjeman? Få inspiration här för att hitta Traeger grillen som matchar din personlighet och uppfyller dina grilldrömmar.

Pro 575 TFB57GLEC LIFESTYLE 1

Unboxing av en Traeger PRO

Har det blivit dags att uppleva smaken som man får med en pelletsgrill? I den här videon kan du se hur man packar upp sin Traeger PRO och monterar den.

Traegercleaner Spray

Rengöring och underhål av din Traeger

Det är oerhört enkelt att underhålla en Traeger pelletsgrill, men självklart behöver du investera lite tid för att vara säker på att grillen håller i många år. Det går dock snabbt och enkelt att hålla grillen ren dagligen.

arrow_upward