Pro 780 TFB78GLEC LIFESTYLE 3

Traeger PRO

- smak av läcker rök på det enkla sättet

PRO-serien är baserad på den mest sålda pelletsgrillen genom tiderna, och är nu uppgraderad med inbyggd WiFIRE®-teknik, vilket ger dig oanade digitala möjligheter med grillen. Detta gör grillningen lika enkel och bekväm som att laga mat i ugnen. Du kan ändra grilltemperaturen, övervaka köttets kärntemperatur och få tillgång till 1 000+ recept via en app på din smartphone.
Om du måste gå och handla, eller om du bara vill stå och prata med grannen, så ställer du bara in grillen på Keep Warm funktionen via appen. Efter det tar din Traeger PRO hand om att temperera och hålla köttet varmt tills du kommer tillbaka.

Med den nya kraftfulla D2®-Controllern kan du njuta av en ultrasnabb uppstart som får dig igång med grillningen snabbare - oavsett om du lagar en low & slow bringa, förbereder några krispiga grönsaker eller bakar en äppelpaj. Skorstenen är kännemärket för Pro-serien och matchar den råa och edgy looken perfekt.

Pellets

till pelletsgrill

Traeger har bemästrat smakhantverket. De tillverkar helt naturliga lövträpellets i fabriker runt om i USA så att de kan övervaka dem från kvarn till grill och se till att deras pellets levererar den rena smaken av lövträ.

Den bästsäljande, vedeldade grillen kräver marknadens bästa pellets. Verklig smak kommer inte av sig själv – den kommer från lövträ som producerar perfekt rök. Det börjar med naturliga lövträpellets  tillverkade i amerikanska kvarnar. Traeger pellets är framtagna speciellt för Traegergrillar och är kalibrerade för maximal enhetlighet, så att du får perfekt resultat varje gång.

Vi rekommenderar alltid att du endast använder Traegers egna pellets. De är godkända för användning till matlagning och är kalibrerade för maximal konsistens, så att du får perfekt resultat varje gång.

Det kan vara lockande att använda pellets från din pelletskamin, men du riskerar att skada din pelletsgrill och det kan även finnas en hälsorisk.

Recept gjorda på en Traeger PRO

Traeger Typetest

Matcha med rätt grill

Gillar du Rock 'n' Roll? Gourmet? Utomhusliv och camping? Street-Balcony, Retro, Bikes, Backyard, Budgetköp, Girls Night Out eller kanske bara är en äkta familjeman? Få inspiration här för att hitta Traeger grillen som matchar din personlighet och uppfyller dina grilldrömmar.

Pro 575 TFB57GLEC LIFESTYLE 1

Unboxing av en Traeger PRO

Har det blivit dags att uppleva smaken som man får med en pelletsgrill? I den här videon kan du se hur man packar upp sin Traeger PRO och monterar den.

Traegercleaner Spray

Rengöring och underhål av din Traeger

Det är oerhört enkelt att underhålla en Traeger pelletsgrill, men självklart behöver du investera lite tid för att vara säker på att grillen håller i många år. Det går dock snabbt och enkelt att hålla grillen ren dagligen.

arrow_upward