Köp och registrera din Traeger och få en gåva

Giltigt från den 1. april till den 31. maj 2024.

Til Flyers Tra 01 (2)
BF Textures Woodgrain Texture White Traeger

Welcome to the Traegerhood

Traeger Grills

Den ursprungliga pelletsgrillen sedan 1987

Fullständig innovativ kontroll, oöverträffad smak och jämnt fördelad värme: Därför är Traeger världens ledande varumärke inom pelletsgrillar. Sedan 1987 har Traeger varit en garanti för den fulländade smakupplevelsen med enkel och säker temperaturreglering, där röken cirkulerar utan din inblandning och utan risk för flammor. Med de flesta pelletsgrillarna kan du till och med styra temperaturen via WiFi och Traegers WiFIRE®-teknik.

Top 5

Varför välja en Traeger pelletsgrill?

Traegersmagspareribs

Smaken

Att grilla med rent trä ger bättre smak är ett rent faktum

Ironwood 650 TFB65BLFC LIFESTYLE 3

Mångsidigheten

Grilla, röka, baka, rosta, bräsera och grilla

Traegerwifi

Enkelheten

Du behöver inte passa den, bara starta den och låta den köra

Treagerensartethed

Konsekvensen

Perfekt resultat precis varje gång

Treagerfællesskab

Gemenskapen

Skapa minnesvärda måltider med familj och vänner

Traeger Ranger

- transportabel pelletsgrill

Smidig nog för balkongen i höghuset eller på den högsta bergstoppen så är den här bärbara serien utformad för att leverera vedeldad smak var som helst.

Traeger Ranger
Traeger Ranger

Traeger PRO

med WiFIRE®-teknik

Otroligt välsmakande vedeldad matlagning på ett enkelt sätt. Den nya Pro-serien bygger på den bästsäljande pelletsgrillen och har WiFIRE®-tekniken som låter dig ändra grilltemperaturen, övervaka köttemperaturer och få tillgång till hundratals vedeldade recept, allt från din smartphone. Med vår kraftfulla kontroller får du njuta av en ultrasnabb uppstart som gör att du kan grilla snabbare, oavsett om du har en bringa som körs low and  slow, skruvar upp värmen för att bryna på ribeye-biffen eller bakar en äppelpaj.

Traeger PRO 22
Traeger PRO 22
Traeger PRO 575
Traeger PRO 575
Traeger PRO 780
Traeger PRO 780

Traeger Ironwood

med WiFIRE®-teknik

Ironwood är här för att göra dina vedeldade måltider snabbare, enklare och packade med mer smak än  någonsin tidigare. Ironwood erbjuder våra mest avancerade funktioner som tidigare endast hittades i vår premiumserie. Tack vare en kraftfull D2 Controller och TurboTemp®-tekniken blir Ironwood varmare, snabbare och rymmer mer smak än någonsin tidigare. Downdraft Exhaust® systemet optimerar effektivt cirkulationen av rök och värme runt maten. WiFIRE®-teknik gör det enklare att skapa dina rätter, genom att du kan justera grilltemperaturer, övervaka tillagningen och även kontrollera pelletsnivåer direkt från telefonen med hjälp av Traegerappen, så att du kan styra din grill när och var som helst.

Ironwood 650
Traeger Ironwood 650
Ironwood 885
Traeger Ironwood 885

Nya Traeger Ironwood® L/XL

med WiFIRE®-teknik

Utforska utvecklingen av BBQ med den nya Traeger Ironwood® träpelletsgrillen. Här kommer du att uppleva nästa nivå i kvalitet och stabilitet när du grillar, oöverträffad smak och banbrytande möjligheter för att anpassa grillytan efter dina behov.

Nya Ironwood® är full med teknik med alla välkända funktioner från Traeger, och uppgraderad med den nya Smart Combustion™-tekniken, som håller en jämn tillagningstemperatur i grillen. Det nya tillbehörssystemet P.A.L. Pop-And-Lock® gör att du kan inreda med extra hyllor och redskapskrokar etc. medan tillbehöret ModiFIRE® gör det möjligt att anpassa din grillyta utan att ta bort gallren. Som om det inte vore nog, har grillen även den nya EZ-Clean™ Grease & Ash Keg, som gör rengöringen superenkel.

Ironwood L
Traeger Ironwood® L
Ironwood XL
Traeger Ironwood® XL

Traeger Timberline

med WiFIRE®-teknik

Timberline-serien ligger i toppen för utematlagning och erbjuder banbrytande grillteknik. Vår nya D2® Controller levererar oöverträffade grillningsresultat och förbättrad rökproduktion. Den kraftfulla nya controllern med TurboTemp®-teknik ger ultrasnabb uppstart, så att du kan grilla snabbare med mer smak. Vår integrerade, cloudbaserade WiFIRE®-teknik gör att du kommer åt din grill när och var som helst, så att du kan skruva upp för röken, ställa in anpassade tillagningscykler och ändra eller hålla temperaturer från 75 till 260 ºC, från din smartphone. Allt detta rymms inom dubbla väggar och med rostfritt stål invändigt, som håller rök och eld inne och håller den exakta temperaturen varje gång.

Timerline 850
Traeger Timberline 850

Nya Traeger Timberline L/XL

med WiFIRE®-teknik

Utforska det senaste inom modern grillteknologi med Timberlines nya träpelletsgrill. Grillen erbjuder en överlägsen mångsidighet. Nya Timberline ger dig alla möjligheter för att nå perfekt, konsekvent matlagning varje gång. Timberline kommer att omdefiniera din uppfattning om vad en grill kan göra.

Nya Timberline är späckad med alla välbekanta funktioner från Traeger, och uppgraderad med den nya Smart Combustion™-tekniken, som använder ett antal sensorer i grillen för att hålla en jämn tillagningstemperatur. Det nya tillbehörssystemet P.A.L. Pop-And-Lock® gör att du kan inreda med extra hyllor och redskapskrokar etc., medan tillbehöret ModiFIRE® gör det möjligt att anpassa ditt grillområde utan att ta bort grillgallren. Som om det inte var nog, medföljer även en induktionsplatta som gör det möjligt att koka, bryna eller snabbsteka bredvid grillen, medan nya EZ-Clean™ Grease & Ash Keg gör rengöringen superenkel.

TBB01RLG Timberline XL Studio 010 WEB
Traeger Timberline L
TBB01RLG Timberline XL Studio 010 WEB (1)
Traeger Timberline XL

WiFIRE®-teknik

Wifire

WiFIRE® skapades ursprungligen i samband med att NASA skulle göra det möjligt för astronauter att laga mat på månen, men nu tar det din grillning till nya höjder. Från att övervaka och justera temperaturer på avstånd, till att låta dig veta när maten har nått rätt temperatur, gör WiFIRE® det enklare och bekvämare än någonsin att skapa den bästa måltiden. Vedeldad smak har aldrig varit enklare.

Ladda ner Traegers App

Du får inte bara en pelletsgrill. Du får också världens mest tekniskt avancerade grill, som ger dig fullständig kontroll över alla funktioner med vår avancerade app. Med ett enda klick på din smart-enhet så har du tillgång till tusentals recept. Du kan dessutom styra temperaturen, ställa in olika timers och lägga till superrök. Allt detta kan du göra även om du inte är hemma, eftersom din Traegergrill är tillgänglig via 100% WiFi-kontrollerad cloudteknik.

Traeger App

• Justera grilltemperaturen
• Övervaka mattemperaturer
• Ställ in timers och aviseringar
• Tillgång mer än 1.000 recept
• Tillgänglig på Apple Watch!

Tips och tricks

för Traeger Grills

Traegerwifi

Anslut din Traeger till WiFi

De flesta grillarna från Traeger har WiFIRE ® och detta innebär att grillen kan anslutas till WiFi så att du kan styra den i appen från Traeger via din smartmobil. FAST nu när det är sagt, så är det ju så med teknik, att det kan ställa till problem.

arrow_forward
Traegertræpiller

Val av träpellets

Vi rekommenderar alltid att man bara använder Traegers egna träpellets i en Traeger grill.
De är tillverkade för att användas för matlagning, och har kalibrerats för maximal konsistens så du alltid får ett perfekt resultat

arrow_forward
Traegercleaner Spray

Traeger: Rengöring och underhåll

Det är lätt att underhålla en Traeger pelletsgrill, men det måste givetvis tas tid för att säkerställa att grillen håller i många år. Det går dock snabbt och enkelt att hålla grillen ren.

arrow_forward
arrow_upward