Den helt nya

Traeger Timberline L/XL

Den ultimata grillupplevelsen

Utforska det senaste av modern grillteknik med Timberlines helt nya träpelletsgrill. Grillen erbjuder en oöverträffad mångsidighet. Nya Timberline ger dig alla möjligheter för att nå perfekt, konsekvent matlagning varje gång. Timberline kommer att omdefiniera din uppfattning om vad en grill kan göra.

Nya Timberline är späckad med alla välbekanta funktioner från Traeger, och uppgraderad med den nya Smart Combustion™-tekniken, som använder ett antal sensorer i grillen för att hålla en jämn tillagningstemperatur. Det nya tillbehörssystemet P.A.L. Pop-And-Lock® gör att du kan inreda med extra hyllor och redskapskrokar etc., medan tillbehöret ModiFIRE® gör det möjligt att anpassa ditt grillområde utan att ta bort grillgallren. Som om det inte var nog, medföljer även en induktionsplatta som gör det möjligt att koka, bryna eller snabbsteka bredvid grillen, medan nya EZ-Clean™ Grease & Ash Keg gör rengöringen superenkel.

 

 

TBB01RLG Timberline XL Studio 010 WEB
Ny Timberline L - rek. ca-pris 48.999 kr
TBB01RLG Timberline XL Studio 010 WEB (1)
Ny Timberline XL - rek. ca-pris 52.999 kr

Kommer till Sverige under våren 2023

Timberlinexl Lifestyle 027

Funktioner och system

Grillen är fullspäckad med alla välbekanta funktioner från Traeger samt en rad nya funktioner och system.

Timberline XL Controler Lifestyle 001

Smart Combustion™ teknik

Använder ett antal sensorer i grillen för att hålla en jämn tillagningstemperatur och säkerställer snabb värmeåterställning om locket öppnas.

Traegerwifire

WiFIRE® teknik

Styr din matlagning var som helst via WiFi med WiFIRE®. Denna teknik låter dig övervaka och fjärrstyra din grill via App Phone, Smart Home enhet eller Smart Klocka.

Traeger Induction HOB 014

Traeger Induction® kokplatta

Den medföljande Traeger Induction® kokplatta gör det möjligt att koka, bryna, sjuda eller sautera på din grill.

Grease & Ash Keg 2021 Timberline

EZ-Clean™ Grease & Ash Keg

Med EZ-Clean™ Grease & Ash Keg samlas fett och aska i en och samma stora behållare som är lättillgänglig och underlättar rengöringen av grillen.

P.A.L. Pop-And-Lock®

tillbehörsskena

P.A.L. Pop-And-Lock® tillbehörsskena gör att du kan inreda med extra hyllor, verktygskrokar, förvaringslådor, rullhållare m.m. som passar in i din grillstil.

ModiFIRE® tillbehör

Anpassa din grillplats på några sekunder

Tillbehöret kan läggas till eller tas bort på några sekunder, så att du snabbt kan byta grillyta på din ModiFIRE-kompatibla grill utan att ta bort grillgallret.

Modifire Fish And Veggie Tray Lifestyle 003 WEB
Timberlinexl Lifestyle 015
arrow_upward