En värld av gasbrännare och woktillbehör

HOT WOK har de största gasbrännarna på marknaden med högst effekt. Det är ett danskt designat sortiment av gasbrännare, wokpannor och utrustning för att laga wokmat. Med HOT WOK kan du laga wokmåltider precis som en asiatisk restaurangkock.

HOT WOK är ett bra sätt till att utöka ditt utekök och en av hemligheterna med en lyckad Wok är värmen som dessa brännare ger. Formen gör ochså att wokpannan ligger perfekt placerad i förhållande till brännaren. 

HOTWOK HERO (1)
expand_more

Top 5

Varför ska du välja en HOT WOK?

Hotwokstørst

Kvalitet och den kraftfullaste

HOT WOK kan ge en effekt från 4,5 kW till 12 kW och det är den överlägset största på marknaden. HOT WOK producerar gasbrännare av kompromisslös kvalitet.

Hotwok Miljø 061021 040

Woka inomhus

Silverline gasbrännare är godkänd för både inom- och utomhusbruk - som en av få gasbrännare.

Hotwokalsidig

Flexibel

HOT WOK kan bland annat användas på mikrobryggerier eller som gasbrännare under ditt vattenkärl. Det är många som har köpt en gasbrännare för att använda den som gasbrännare under koppargrytan som används till att rosta mandlar.

Hotwokbord

Genomtänkt

Det finns en anledning till att Backyard Livings Top Line bord för montering ovanpå 5 och 10 kg lätta gasflaskor har blivit en superbästsäljare.

Hotwokstegeplade

Tillbehör

HOT WOK erbjuder ett stort utbud av tillbehör så att du kan få ut det mesta av produkten.

HOT WOK PRO

12 kW

Gasbrännaren HOT WOK PRO av gjutjärn levererar inte mindre än 12 kW och är därmed helt perfekt för wokad mat. Med sina 12 kW är den här gasbrännaren från HOT WOK den största på marknaden utifrån effekt. Wokpannan av 1,5 mm kolstål med 30 cm rund botten och trähandtag från HOT WOK medföljer.

HOT WOK Original

7 kW

Gasbrännaren HOT WOK Original av gjutjärn levererar 7,0 kW och är helt perfekt för wokad mat. Wokpannan av 1,5 mm kolstål med 30 cm rund botten från HOT WOK medföljer. Trähandtag för gasbrännare.

HOT WOK Silverline

4,5 kW

Gasbrännaren Silverline från HOT WOK med 4,5 kW effekt och har godkänts för både inom- och utomhusbruk. Tillaga mat på gasbrännaren i köket eller på terrassen. 

Top Line Bord

från HOT WOK

När du använder din grill eller gasbrännare står gasolflaskan vanligtvis bara och tar plats. Fast med bordet Top Line från Backyard Living kan du förvandla gasolflaskan till ett smart bord och få mer utrymme vid grillen. Man kan montera bordet Top Line på 5 kg eller 10 kg gasolflaskor.

arrow_upward