Ranger TFT18KLDK LIFESTYLE 3

Traeger Ranger

Portabel pelletsgrill

Traeger’s Ranger är en smart liten pelletsgrill, som är perfekt att använda på balkongen, terrassen eller för att ta med på campingen. Denna portabla grill är designad för att leverera äkta grillsmak i en kompakt version. Grillen är utrustad med en Digital ARC Controller, så att du alltid har full kontroll över temperaturen. Traeger Ranger är även utrustad med Keep Warm funktion som ser till att maten hålls varm tills alla är redo att äta.

Pellets

till Traeger pelletsgrill

Traeger har bemästrat smakhantverket. De tillverkar helt naturliga lövträpellets i fabriker runt om i USA så att de kan övervaka produktionen från kvarn till grill och se till att deres pellets levererar den rena smaken av lövträ.

Den bästsäljande, vedeldade grillen kräver marknadens bästa pellets. Verklig smak kommer inte av sig själv – den kommer från lövträ som producerar perfekt rök. Det börjar med naturliga lövträpellets  tillverkade i amerikanska kvarnar. Traeger pellets är framtagna speciellt för Traegergrillar och är kalibrerade för maximal enhetlighet, så att du får perfekt resultat varje gång.

Vi rekommenderar alltid att du endast använder Traegers egna pellets. De är godkända för användning till matlagning och är kalibrerade för maximal konsistens, så att du får perfekt resultat varje gång.

Det kan vara lockande att använda pellets från din pelletskamin, men du riskerar att skada din pelletsgrill och det kan även finnas en hälsorisk.

Recept gjorda på en Traeger Ranger

Traeger Typetest

Matcha med rätt grill

Gillar du Rock 'n' Roll? Gourmet? Utomhusliv och camping? Street-Balcony, Retro, Bikes, Backyard, Budgetköp, Girls Night Out eller kanske bara är en äkta familjeman? Få inspiration här för att hitta Traeger grillen som matchar din personlighet och uppfyller dina grilldrömmar.

Ranger TFT18KLDK LIFESTYLE 4

Komma igång med att grilla på pelletsgrill

Har du precis köpt din första pelletsgrill och behöver en enkel guide för att komma igång? Här har vi sammanställt några bra "nybörjartips" för dig som vill ha den bästa upplevelsen av att grilla på en pelletsgrill redan vid första försöket.

Traegercleaner Spray

Rengöring och underhål av din Traeger

Det är oerhört enkelt att underhålla en Traeger pelletsgrill, men självklart behöver du investera lite tid för att vara säker på att grillen håller i många år. Det går dock snabbt och enkelt att hålla grillen ren dagligen.

arrow_upward