Den nya

Traeger Ironwood L/XL

Tänjer gränserna för vad modern grillteknik kan göra

Utforska utvecklingen av BBQ med den nya Traeger Ironwood träpelletsgrillen. Här kommer du att uppleva nästa nivå i kvalitet och stabilitet när du grillar, oöverträffad smak och banbrytande möjligheter för att anpassa grillytan efter dina behov.

Nya Ironwood är full med teknik med alla välkända funktioner från Traeger, och uppgraderad med den nya Smart Combustion™-tekniken, som håller en jämn tillagningstemperatur i grillen. Det nya tillbehörssystemet P.A.L. Pop-And-Lock® gör att du kan inreda med extra hyllor och redskapskrokar etc. medan tillbehöret ModiFIRE® gör det möjligt att anpassa din grillyta utan att ta bort gallren. Som om det inte vore nog, har grillen även den nya EZ-Clean™ Grease & Ash Keg, som gör rengöringen superenkel.

Ironwood L
Nya Ironwood L - vägl. pris: 24.999 kr
Ironwood XL
Nya Ironwood XL - vägl. pris: 27.999 kr
TFB93RLG Ironwood XL Lifestyle 1920

Funktioner och system

Grillen är packad med alla välkända funktioner från Traeger samt en rad helt nya funktioner och system.

TFB61RLG Ironwood Smartconsumption

Smart Combustion™-teknik

Använder ett antal sensorer i grillen för att hålla en jämn tillagningstemperatur, och säkerställer snabb återhämtning när locket öppnas.

TFB93RLG Ironwood XL Lifestyle 003 Smoke2

FreeFlow™ firepot

FreeFlow™ firepot aktiverar en förbättrad Super Smoke Funktion och ser till att grillen producerar maximal rökeffekt samtidigt som den reducerar askansamling.

Traegerwifire

WiFIRE®-teknik

Styr din matlagning var som helst via WiFi med WiFIRE®. Denna teknik låter dig övervaka och fjärrstyra din grill via en app.

TFB93RLG Ironwoodxl EZ Claen

EZ-Clean™ Grease & Ash Keg

Med EZ-Clean™ samlas fett och aska i en och samma stora behållare som är lättillgänglig och underlättar rengöringen av grillen.

P.A.L. Pop-And-Lock®

tillbehörsskena

P.A.L. Pop-And-Lock® tillbehörsskena gör att du kan inreda med extra hyllor, redskapskrokar, förvaringslådor, rullhållare m.m. som passar till din grill.

ModiFIRE® tillbehör

Anpassa din grillplats på några sekunder

Tillbehöret kan läggas till eller tas bort på några sekunder, så att du snabbt kan byta tillagningsyta på din grill utan att behöva ta bort grillgallret.

Modifire Fish And Veggie Tray Lifestyle 003 WEB
TFB61RLG Ironwood L Close
arrow_upward