Traeger grilltillbehör

Det sägs att en grillmästare inte är bättre än deras verktyg, så här hittar du de rätta tillbehören från Traeger för jobbet. Vi har samlat allt till din Traeger på ett ställe, för att skapa ett Hall of Fame för grilltillbehör.

Traeger Accesorie Grilltilbehør

Träpellets

 

Vi rekommenderar alltid att du endast använder Traegers egna träpellets i en Traeger grill. De är tillverkade för att användas till matlagning och är kalibrerade för optimal konsistens, så att du får ett perfekt resultat varje gång.

Traeger har fyra pelletsbruk runt om i USA och alla deras träpellets tillverkas här. Det finns inga tillsatta fyllmedel, bindemedel eller bark. Endast det bästa tillsätts i träpelletsen – det ger den mest optimala och rena röken till din matlagning, och det hjälper till så din pelletsgrill håller i många år.

Det kan vara lockande att använda imitationer eller träpelletsen från din pelletskamin, men du riskerar att skada grillen och det kan också finnas en hälsorisk. Träpellets till en pelletskamin är inte lämpliga för matlagning, och kan till exempel innehålla spår av lim som i slutändan skadar din grill, om du använder dem vid höga temperaturer.

Såser och rubs

SÅSER: Låt din favoritsmak från Traeger smaksätta ditt favoritkött. Oavsett om du penslar det på, marinerar med det, doppar i det eller serverar det vid sidan av, se till att varje centimeter av köttet är täckt.

RUBS: En rub är en blandning av flera kryddor, där smaksammansättningen är skräddarsydd så att kryddorna förstärker köttets egna smaknyanser. Kryddburken har två doseringsalternativ och en låsmekanism så att du inte råkar spilla kryddan över grillen.

Traegers såser och rubs är alla tillverkade i USA av 100% naturliga ingredienser och är därför både GMO- och glutenfria.

arrow_upward