Ironwood 885 TFB89BLFC LIFESTYLE 2

Traeger Ironwood

- en grill som har superkrafter

Ironwood är här för att göra dina vedeldade måltider snabbare, enklare och packade med mer smak än någonsin tidigare. Ironwood erbjuder våra mest avancerade funktioner som tidigare endast hittades i vår premiumserie. Tack vare den kraftfulla D2-kontrollern och TurboTemp®-tekniken blir Ironwood varmare, snabbare och rymmer mer smak än någonsin tidigare. Downdraft Exhaust®-systemet optimerar effektivt cirkulationen av rök och värme runt maten. WiFIRE®-kontroll gör det enklare att skapa dina rätter, genom att du kan justera grilltemperaturer, övervaka tillagningen och även kontrollera pelletsnivåer direkt från telefonen med hjälp av Traegerappen, så att du kan styra din grill när och var som helst.

Traeger Ironwood är den perfekta kombinationen av funktionalitet, tillbehör och en fantastisk design. Här får du en pelletsgrill av bästa kvalitet med mängder av härliga funktioner som inbyggd Wi-Fi så du kan styra grillen direkt från din telefon.

Utöver att den har inbygg Wi-Fi så har Traeger Ironwood även utrustats med dubbel isolering på sidorna som minskar pelletsförbrukningen och håller temperaturen jämnare vid höga temperaturer. Temperaturen kan ställas in till vad som helst mellan 75° C och 260° C.

Pellets

till pelletsgrill

Traeger har bemästrat smakhantverket. De tillverkar helt naturliga lövträpellets i fabriker runt om i USA så att de kan övervaka dem från kvarn till grill och se till att deres pellets levererar den rena smaken av lövträ.

Den bästsäljande, vedeldade grillen kräver marknadens bästa pellets. Verklig smak kommer inte av sig själv – den kommer från lövträ som producerar perfekt rök. Det börjar med naturliga lövträpellets  tillverkade i amerikanska kvarnar. Traeger pellets är framtagna speciellt för Traegergrillar och är kalibrerade för maximal enhetlighet, så att du får perfekta resultat varje gång.

Vi rekommenderar alltid att du endast använder Traegers egna pellets. De är godkända för användning till matlagning och är kalibrerade för maximal konsistens, så att du får perfekt resultat varje gång.

Det kan vara lockande att använda pellets från din pelletskamin, men du riskerar att skada din pelletsgrill och det kan även finnas en hälsorisk.

Recept gjorda på en Traeger Ironwood

Traeger Typetest

Matcha med rätt grill

Gillar du Rock 'n' Roll? Gourmet? Utomhusliv och camping? Street-Balcony, Retro, Bikes, Backyard, Budgetköp, Girls Night Out eller kanske bara är en äkta familjeman? Få inspiration här för att hitta Traeger grillen som matchar din personlighet och uppfyller dina grilldrömmar.

Ironwood 650 TFB65BLFC LIFESTYLE 1

Unboxing av en Traeger Ironwood

Har det blivit dags att uppleva smaken som man får med en pelletsgrill? I den här videon kan du se hur man packar upp sin Traeger Ironwood och monterar den.

Traeger App

Anslut din Traeger till WiFi

De flesta grillarna från Traeger har WiFIRE ® och detta innebär att grillen kan anslutas till WiFi så att du kan styra den i appen från Traeger via din smartmobil. FAST nu när det är sagt, så är det ju så med teknik, att det kan ställa till problem. Här hittar du hjälp för att lösa eventuella anslutningsproblem.

arrow_upward