Ironwood 885 TFB89BLFC LIFESTYLE 2

Traeger Ironwood

- en grill som har superkrafter

Ironwood är här för att göra grillning med träpellets enkel, effektiv och mer smakrik än någonsin tidigare. Grillen är en perfekt kombination av funktionalitet och vacker design, och har de mest avancerade funktionerna som tidigare var reserverade för den exklusiva Timberline-serien. Här får du en pelletsgrill av hög kvalitet och tack vare den nya och kraftfulla D2®-Controllern och TurboTemp®-tekniken når grillen snabbare rätt temperatur och ger mer smak till den grillade maten. WiFIRE®-teknik gör det enklare att förbereda dina måltider genom att ladda ner recept direkt till din grill, skruva upp röken och justera temperaturen från din smartphone, var du än befinner dig. Grillen är utrustad med dubbel isolering på sidorna vilket bidrar till mindre pelletsförbrukning och temperaturen hålls jämnare vid höga temperaturer. Temperaturen kan ställas in mellan 75°C och 260°C. Så gillar du läckra funktioner som går utöver vad du vanligtvis skulle hitta i en grill? Då ska du absolut ta en närmare titt på Ironwood-serien.

Pellets

till pelletsgrill

Traeger har bemästrat smakhantverket. De tillverkar helt naturliga lövträpellets i fabriker runt om i USA så att de kan övervaka dem från kvarn till grill och se till att deres pellets levererar den rena smaken av lövträ.

Den bästsäljande, vedeldade grillen kräver marknadens bästa pellets. Verklig smak kommer inte av sig själv – den kommer från lövträ som producerar perfekt rök. Det börjar med naturliga lövträpellets  tillverkade i amerikanska kvarnar. Traeger pellets är framtagna speciellt för Traegergrillar och är kalibrerade för maximal enhetlighet, så att du får perfekta resultat varje gång.

Vi rekommenderar alltid att du endast använder Traegers egna pellets. De är godkända för användning till matlagning och är kalibrerade för maximal konsistens, så att du får perfekt resultat varje gång.

Det kan vara lockande att använda pellets från din pelletskamin, men du riskerar att skada din pelletsgrill och det kan även finnas en hälsorisk.

Recept gjorda på en Traeger Ironwood

Traeger Typetest

Matcha med rätt grill

Gillar du Rock 'n' Roll? Gourmet? Utomhusliv och camping? Street-Balcony, Retro, Bikes, Backyard, Budgetköp, Girls Night Out eller kanske bara är en äkta familjeman? Få inspiration här för att hitta Traeger grillen som matchar din personlighet och uppfyller dina grilldrömmar.

Ironwood 650 TFB65BLFC LIFESTYLE 1

Unboxing av en Traeger Ironwood

Har det blivit dags att uppleva smaken som man får med en pelletsgrill? I den här videon kan du se hur man packar upp sin Traeger Ironwood och monterar den.

Traeger App

Anslut din Traeger till WiFi

De flesta grillarna från Traeger har WiFIRE ® och detta innebär att grillen kan anslutas till WiFi så att du kan styra den i appen från Traeger via din smartmobil. FAST nu när det är sagt, så är det ju så med teknik, att det kan ställa till problem. Här hittar du hjälp för att lösa eventuella anslutningsproblem.

arrow_upward