Timberline 1300 TFB85WLEC LIFESTYLE 2

Traeger Timberline

Welcome to the hall of flame

Timberline-serien står på toppen av utematlagning och erbjuder banbrytande grillteknik. Vår nya D2®-kontrollteknik levererar oöverträffade grillningsresultat och förbättrad rökproduktion. Den kraftfulla nya TurboTemp®-tekniken ger en ultrasnabb uppstart, så att du kan grilla snabbare med mer smak. Vår integrerade, cloudbaserade WiFIRE®-teknik gör att du kommer åt din grill när och var som helst, så att du kan skruva upp för röken, ställa in anpassade tillagningscykler och ändra eller hålla temperaturer från 75 till 260 ºC, från din smartphone. Allt detta rymms inom dubbla väggar och med rostfritt stål invändigt, som håller rök och eld inne och som håller den exakta temperaturen varje gång.

Timberline är Traegers bästa grillserie och här får du allt det bästa som en pelletsgrill kan erbjuda. Grillen har många användbara funktioner som inkluderar inbyggd Wi-Fi för att du ska kunna styra grillen från en mobilapp.

Grillen har en dubbel isolering som säkrar jämnare temperatur. Detta bidrar dessutom till att minska grillens totala pelletsförbrukning. Själva grilltemperaturen kan ställas in från 75°C till 260°C.

Pellets

till pelletsgrill

Traeger har bemästrat smakhantverket. De tillverkar helt naturliga lövträpellets i fabriker runt om i USA så att de kan övervaka dem från kvarn till grill och se till att deres pellets levererar den rena smaken av lövträ.

Den bästsäljande, vedeldade grillen kräver marknadens bästa pellets. Verklig smak kommer inte av sig själv – den kommer från lövträ som producerar perfekt rök. Det börjar med naturliga lövträpellets  tillverkade i amerikanska kvarnar. Traeger pellets är framtagna speciellt för Traegergrillar och är kalibrerade för maximal enhetlighet, så att du får perfekt resultat varje gång.

Vi rekommenderar alltid att du endast använder Traegers egna pellets. De är godkända för användning till matlagning och är kalibrerade för maximal konsistens, så att du får perfekt resultat varje gång.

Det kan vara lockande att använda pellets från din pelletskamin, men du riskerar att skada din pelletsgrill och det kan även finnas en hälsorisk.

Recept gjorda på en Traeger Timberline

Traeger Typetest

Matcha med rätt grill

Gillar du Rock 'n' Roll? Gourmet? Utomhusliv och camping? Street-Balcony, Retro, Bikes, Backyard, Budgetköp, Girls Night Out eller kanske bara är en äkta familjeman? Få inspiration här för att hitta Traeger grillen som matchar din personlighet och uppfyller dina grilldrömmar.

Timberline 1300 TFB85WLEC LIFESTYLE 2

Unboxing av en Traeger Timberline

Har det blivit dags att uppleva smaken som man får med en pelletsgrill? I den här videon kan du se hur man packar upp sin Traeger Timberline och monterar den.

Traeger App

Anslut din Traeger till WiFi

De flesta grillarna från Traeger har WiFIRE ® och detta innebär att grillen kan anslutas till WiFi så att du kan styra den i appen från Traeger via din smartmobil. FAST nu när det är sagt, så är det ju så med teknik, att det kan ställa till problem. Här hittar du hjälp för att lösa eventuella anslutningsproblem.

arrow_upward