Hotdog med 4 slaks lök

Det är välkänt att både rostad och rå lök klär en korv exceptionellt bra, men varför sluta där? Nu trampar vi på lökpedalen och sätter full fart på varmkorven med hela fyra sorters lök! Så om du är en lökälskare så kommer här ett underbart recept på en utsökt varmkorv.

  • texture Pelletsgrill
  • restaurant_menu Lunch

Ingredienser

Så här gör du


Förberedelser:

  1. Skär 4 lökar i skivor och finhacka 1 lök.
  2. Till den inlagda rödlöken kokas vinäger med socker. Skär rödlöken i skivor och lägg i en syltburk och häll lagen över. Låt stå och dra i 30-60 min.

Grilla:

  1. Sätt din Traeger grill på 190°C. grader och ställ en stekpanna/panna på grillen för att värma upp den.
  2. Smält smöret i pannan och rosta sedan lökskivorna i pannan.
  3. Lägg korvarna på grillen och grilla dem i 5-7 minuter. på båda sidor.
  4. De sista 5 min. värm bröden på grillen så de blir varma.

Servering:

  1. Dela korvbrödet, lägg ner den grillade korven i brödet och toppa med hackad lök, stekt lök, rödlök och rostad lök.
  2. Avsluta med en stark senap och garnera ev. med lite färsk timjan. Smaklig måltid.

Skriv ut recept

arrow_upward