Tysk hotdog

I detta korvrecept hämtar vi inspiration från södra klimat – nämligen  Tyskland. Hotdogen har en underbar touch av den tyska klassikern "currywurst", och kommer förmodligen att bli en hit nästa grillkväll.

  • texture Pelletsgrill
  • restaurant_menu Lunch

Ingredienser

Så här gör du


Förberedelser:

  1. Blanda Aprikos Traeger BBQ-sås med curry i en liten skål. TIPS: Du kan rosta curryn kort på en panna för att få en starkare currysmak.
  2. Till den inlagda rödlöken kokas vinäger med socker.Skär rödlöken i skivor och lägg i en syltburk och häll lagen över. Låt stå och dra i 30-60 min.

Grilla:

  1. Sätt grillen på 190°C.
  2. Lägg kålkorvarna på grillgallret och grilla dem knapriga på båda sidor.
  3. Lägg korvbröden på grillen i några minuter och vänd dem en gång.

Servering:

  1. Dela korvbrödet och lägg ner den grillade kålkorven.
  2. Tillsätt lite surkål
  3. Häll BBQ-såsen med curry över och dekorera med rödlök, ett stänk curry och avsluta ev. med lite vattenkrasse.

Skriv ut recept

arrow_upward