I detta korvrecept hämtar vi inspiration från södra klimat – nämligen Tyskland. Hotdogen har en underbar touch av den tyska klassikern "currywurst", och kommer förmodligen att bli en hit nästa grillkväll.
texture
Pelletsgrill
restaurant_menu
Lunch
Ingredienser
Så här gör du
Förberedelser:
Blanda Aprikos Traeger BBQ-sås med curry i en liten skål. TIPS: Du kan rosta curryn kort på en panna för att få en starkare currysmak.
Till den inlagda rödlöken kokas vinäger med socker.Skär rödlöken i skivor och lägg i en syltburk och häll lagen över. Låt stå och dra i 30-60 min.
Grilla:
Sätt grillen på 190°C.
Lägg kålkorvarna på grillgallret och grilla dem knapriga på båda sidor.
Lägg korvbröden på grillen i några minuter och vänd dem en gång.
Servering:
Dela korvbrödet och lägg ner den grillade kålkorven.
Tillsätt lite surkål
Häll BBQ-såsen med curry över och dekorera med rödlök, ett stänk curry och avsluta ev. med lite vattenkrasse.