Den klassiska potatissalladen är ett självklart tillbehör till grillat. Vi har gjort en version som trots allt inte är fullt så klassisk. Vi har gett potatissalladen en liten twist från USA och lagt till lite läcker, smakrik rök! Den är testad och absolut godkänd på kontoret och nu är vi redo att vidarebefordra receptet på denna lilla goding till dig - Du är Välkommen.
texture
Pelletsgrill
restaurant_menu
Tillbehör
Ingredienser
Så här gör du
Förberedelser:
Ställ in grillen på 100 °C och eventuellt ”Super Smoke” om din grill har det.
Vänd den tvättade potatisen i olivoljan.
Lägg potatisen på en grillbricka.
Tillagning på grill:
Sätt in grillbrickan i grillen och rök potatisen i 20 minuter.
Skruva upp temperaturen på grillen till 180 °C.
Grilla potatisen tills den är mjuk. Cirka 25-30 minuter.
Ta ut potatisen ur grillen och låt den svalna.
Servering:
När potatisen har svalnat ska du göra en majonnäs. Blanda alla ingredienser till en massa, rör om och krydda.