Kycklingburgare

Nötkött i burgare är naturligtvis en obestridd klassiker. Fast marinerad kyckling ska man absolut inte fnysa åt. Här är vårt förslag på en kycklingburgare som i hög grad utmanar nötbiffen om en förstaplats.

  • texture Pelletsgrill
  • restaurant_menu Huvudrätt
  • restaurant_menu Lunch

Ingredienser

Så här gör du


Kycklingen:

  1. Marinera kycklingfiléerna i grillsåsen i cirka 20 minuter.

Tillagning på grill:

  1. Värm grillen till 200 °C.
  2. Placera kycklingfiléerna på grillen och grilla dem i cirka 6-7 minuter på varje sida.
  3. Placera hamburgerbröden på grillen under de sista minuterna och låt dem bli varma.

Servering:

  1. Smörj båda brödhalvorna med majonnäs.
  2. Lägg lite isbergssallad längst ned.
  3. Lägg en kycklingfilé ovanpå salladen.
  4. Avsluta med tomatskivor och den översta brödhalvan.
  5. Krydda med salt och peppar.

Skriv ut recept

arrow_upward