I denna chilihotdog kombinerar vi en god grillkorv med chilisås, Sriracha Mayo, senap och naturligtvis jalapenos. Här får du alltså ett recept på hotdogs med betoning på HOT!
texture
Pelletsgrill
restaurant_menu
Huvudrätt
restaurant_menu
Lunch
Ingredienser
Så här gör du
Förberedelser:
Gör en rutmönster i korven genom att rispa kryss i den på båda sidor. Detta ser till att mer grillsås kan fastna på den.
Hacka löken fint.
Häll grillsåsen i en skål.
Tillagning på grill:
Tänd grillen och ställ in den på 190 °C.
Placera korvarna på grillen och grilla dem i 5 minuter. Pensla med grillsås under grillning. Helst 2-3 gånger på varje sida.
De sista minuterna lägger man korvbröden på grillen och rostar dem. Kom ihåg att vända dem en gång.
Beredning:
Bryt upp korvbrödet och lägg den grillmarinerade korven i brödet.
Häll sedan chilisås, Sriracha Mayo och senap på hotdogen och avsluta med finhackad lök och jalapenos.
Dekorera slutligen med lite vattenkrasse på toppen.