Chilihotdog

I denna chilihotdog kombinerar vi en god grillkorv med chilisås, Sriracha Mayo, senap och naturligtvis jalapenos. Här får du alltså ett recept på hotdogs med betoning på HOT!

  • texture Pelletsgrill
  • restaurant_menu Huvudrätt
  • restaurant_menu Lunch

Ingredienser

Så här gör du


Förberedelser:

  1. Gör en rutmönster i korven genom att rispa kryss i den på båda sidor. Detta ser till att mer grillsås kan fastna på den.
  2. Hacka löken fint.
  3. Häll grillsåsen i en skål.

Tillagning på grill:

  1. Tänd grillen och ställ in den på 190 °C.
  2. Placera korvarna på grillen och grilla dem i 5 minuter. Pensla med grillsås under grillning. Helst 2-3 gånger på varje sida.
  3. De sista minuterna lägger man korvbröden på grillen och rostar dem. Kom ihåg att vända dem en gång.

Beredning:

  1. Bryt upp korvbrödet och lägg den grillmarinerade korven i brödet.
  2. Häll sedan chilisås, Sriracha Mayo och senap på hotdogen och avsluta med finhackad lök och jalapenos.
  3. Dekorera slutligen med lite vattenkrasse på toppen.

Skriv ut recept

arrow_upward