Piffa till dina grönsaker på bästa BBQ sätt med detta recept. Vi fyller grönsakerna med ost och lindar in dem i bacon innan vi slutligen ger det en chans på grillen. Här är du åtminstone säker på att få några otroligt läckra, smakrika grönsaker.
texture
Pelletsgrill
restaurant_menu
Tillbehör
restaurant_menu
Lunch
restaurant_menu
Snack
Ingredienser
Så här gör du
Fyllning:
Skölj ALLT det gröna noggrant.
Håla ur dina svampar, tomater, chili och squash. Fyll dem med ost.
Hacka blomkålen, röd spetskål, broccolin och tomaterna i små bitar och lägg dem separat i en gjutjärnspanna- gärna i Traegers stjärnpanna.
Föberedelser:
Linda bönor, sparris, rödbetor, dadlar, purjolök och morötter med skivat bacon. Du bestämmer själv hur många baconskivor du vill linda in med.
Tillsätt bacontärningarna i dina champinjoner, tomater, chili och squash. Gärna massor av bacontärningar.
Sätt baconskivor och brysselkål växelvis på ett spett.
Lägg bacontärningar i gjutjärnspannan, där du har din hackade spetskål, tomater, blomkål och broccoli.
Lägg allt på din dubbla värmehylla, med undantag för gjutjärnspannan, den får plats under värmehyllan på grillgallret.
Grilla:
Sätt din grill på 225°C.
Sätt din dubbla värmehylla och gjutjärnspanna i grillen och grilla det i ca. 40 min. Det kan mycket väl vara så att några av dina grönsaker är klara före andra. Det är därför man måste titta till det då och då.
När baconen har blivit ljuvligt knaprigt är det redo att serveras. Smaklig måltid!