Kryddade majs

Grillad majs är en klassiker på sommarbordet, men du kan enkelt få läcker grillad majs året runt om du följer detta recept. Här kombinerar vi majs, kryddsmör och en god ost, som i samarbete med Traeger-grillen ger en härlig liten majssnack som kan användas som tillbehör till middagsbordet.

  • texture Pelletsgrill
  • restaurant_menu Tillbehör
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Så här gör du


Grillen:

  1. Starta din Traeger grill på 200°C.
  2. Medan grillen värms, placera dina gjutjärnspannor i grillen så att de värms upp med grillen.

Grilla:

  1. När grillen har nått 200°C, tillsätt 2 tsk. persiljekryddsmör i varje gjutjärnskastrull.
  2. När smöret smält och bubblar upp, bred ut majsen i gjutjärnsformarna. Rör runt det så att majsen fördelar sig i smöret.
  3. Efter 15 min. ta ut gjutjärnspannorna från grillen. KOM IHÅG att de är heta!
  4. Riv ner osten i pannorna och rör runt det lätt.
  5. Servera direkt i pannorna för att hålla värmen. Smaklig måltid!

Skriv ut recept

arrow_upward