Ingredienser
Så här gör du
Förberedelse:
- Blanda ketchup, söt senap och curry.
- Pensla korvarna med olivolja.
- Blanda lökskivorna med olja, socker och rub.
Grill:
- Sätt grillen på 185 °C. Lägg pannan på grillgallret.
- När den är varm, tillsätt löken. När de fått lite färg, tillsätt socker och salt. Grilla dem i ytterligare 5 minuter.
- Lägg korvarna på grillen och grilla dem knapriga - ca. 10 minuter på varje sida.
- Lägg hamburgerbröden på grillen och grilla dem på båda sidor.
Servera:
- Dela bröden och smör toppen och botten av bröden med curryketchup.
- Ta några skedar surkål och lägg på.
- Lägg några skivor av korven på botten av brödet, ovanpå surkålen.
- Lägg sedan upp en stor sked stekt lök på korvskivorna.
- Avsluta med topp- brödet och lägg några inlagda gurkor ovanpå med ett litet träspett.