Bratwurst burgare med stekt lök

Bratwurst och hamburgare - två av civilisationens bästa matuppfinningar möts i denna fantastiska fusionsburgare. Krispiga grillade korvar, curryketchup, brynt lök och en god shot surkål - es ist sehr gut!

  • texture Pelletsgrill
  • restaurant_menu Huvudrätt

Ingredienser

Så här gör du


Förberedelse:

  1. Blanda ketchup, söt senap och curry.
  2. Pensla korvarna med olivolja.
  3. Blanda lökskivorna med olja, socker och rub.

Grill:

  1. Sätt grillen på 185 °C. Lägg pannan på grillgallret.
  2. När den är varm, tillsätt löken. När de fått lite färg, tillsätt socker och salt. Grilla dem i ytterligare 5 minuter.
  3. Lägg korvarna på grillen och grilla dem knapriga - ca. 10 minuter på varje sida.
  4. Lägg hamburgerbröden på grillen och grilla dem på båda sidor.

Servera:

  1. Dela bröden och smör toppen och botten av bröden med curryketchup.
  2. Ta några skedar surkål och lägg på.
  3. Lägg några skivor av korven på botten av brödet, ovanpå surkålen.
  4. Lägg sedan upp en stor sked stekt lök på korvskivorna.
  5. Avsluta med topp- brödet och lägg några inlagda gurkor ovanpå med ett litet träspett.

Skriv ut recept

arrow_upward