Ingredienser
Så här gör du
Nudlar:
- Lägg nudlarna i kokande vatten med lite salt.
- När nudlarna är mjuka, men fortfarande al dente, häller du bort vattnet och lägger dem på en ren handduk.
Förbereda:
- Skär alla grönsaker och gör dem redo för wokning.
- Blanda curry och chili med 2 msk vatten. Blanda räkorna i såsen.
Woka:
- Värm woken och tillsätt lite olja (1 msk). Lägg i ägget och stek det till en äggröra. Dra äggröran lite åt sidan i din wok.
- Häll i lite olja i woken igen och lägg i löken. Mixa med ägget och woka i 30 sek. Vi steker på mycket hög värme. Rör om ordentligt med en stekspade medan du steker.
- Dra lök och ägg åt sidan i woken.
- Häll olja i woken och stek den röda paprikan. Blanda med resten av woken.
- Dra maten åt sidan. Häll i olja och stek räkorna. Vänd räkorna så att de steks på båda sidor och blanda dem med resten av ingredienserna. Värm allt under ett par minuter.
- Lägg i böngroddarna.
Färdiggör & servera:
- Lägg i en riklig handfull med nudlar i woken och blanda väl. Värm i en minut och tillsätt såsen.
- Blanda såsen ordentligt med allt i woken. Värm allt under cirka en minut.
- Dekorera och servera med fint skivad salladslök och färsk koriander.