Krispig Fiskburgare

Prova en läcker krispig fiskburgare med torsk och cornflakes crunch.

  • texture Pelletsgrill
  • restaurant_menu Huvudrätt

Ingredienser

Så här gör du


Förberedelser:

  1. Skär torsken i åtta lika stora bitar och torka den med hushållspapper.
  2. Blanda cornflakes med rub, salt och nymalen peppar.
  3. Doppa torskbitarna i ägg och sedan i cornflakesblandningen.Ställ dem i kylen i 1 timme.
  4. Strö salt och socker på citronskivorna.
  5. Vänd potatisskivorna i olja och strö över flingsalt.

Grilla:

  1. Sätt grillen på 200°C och ställ en panna på grillgallret.
  2. Häll olivoljan på pannan och lägg fisken på den. Stek fisken i 10 minuter och vänd på den. Stek sedan i ytterligare 10 minuter.
  3. Lägg potatisskivorna direkt på grillgallret och grilla dem i 10 minuter på varje sida. Lägg citronskivorna på grillgallret och grilla dem i 10 minuter.
  4. Dela hamburgerbröden och rosta dem på båda sidor.

Servering:

  1. Bred lite remoulad på botten och toppen av hamburgerbrödet.
  2. Lägg grillade potatisskivor på botten av brödet och sedan lökskott.
  3. Därefter 2 bitar panerad torsk, 2 citronskivor, och lite färsk timjan. Avsluta med toppen av brödet.

Skriv ut recept

arrow_upward