Snabbstekt oxkött med ostronsås

Severa denna läckra wok med oxkött och ostronsås, som alltid passar bra i dessa kryddiga rätter.

  • texture Wok
  • restaurant_menu Huvudrätt

Ingredienser

Så här gör du


Förbereda:

  1. Nötkött skärs i tunna skivor och marineras i en blandning av ostronsås, soja, socker, något mindre än hälften av oljan, salt och peppar i minst 20 min.
  2. Grönsakerna rensas och hackas/skivas.
  3. Hacka vitlök
  4. Koka ris.

Woka:

  1. Hetta upp resten av oljan i woken.
  2. Fräs vitlök och chili.
  3. Nötköttet blandas i och steks i 2-3 min.
  4. Blanda i grönsakerna och lite vatten, fortsätt koka i 2-3 min.

Servera:

  1. Serveras med ris. 

Skriv ut recept

arrow_upward