Spareribs är en av de absolut största BBQ-klassikerna och när du har provat att göra dem själv från grunden kommer du aldrig mer köpa färdiga spareribs igen. I det här receptet kan du läsa hur du grillar de populära spareribs från Iberico svartfotsgris. Dessa ribs är ofta fetare än andra sorters ribs, därför grillar vi dem här kortare tid, så att de behåller sin saft och kraft.
texture
Pelletsgrill
restaurant_menu
Huvudrätt
Ingredienser
Så här gör du
Förberedelser:
Ta bort hinnan på baksidan av revbenen.
Strö över och gnugga in revbenen med olja och rub på båda sidor. Låt dem vila i en halvtimme (eller över natten i kylskåp).
Förvärm och ställ in grillen på 105 °C
Grill:
Placera revbenen på grillen och rök dem i 1 timme i 105°C. Använd gärna Super Smoke om din grill har det.
Skruva upp värmen till 155°C och grilla dem i ca. 2 timmar till.
Pensla revbenen 3-4 gånger med grillsås under de sista 30 minuterna.