Majs med dragonsmör

Sommar betyder gul sol på himlen, men också gul majs på grillen. Majskolvar har säsong i juli, augusti och september och är perfekt att lägga på grillen. Majskolvar kan tillagas på många olika sätt, och i det här receptet visar vi hur du kan grilla majs på det klassiska sättet – och självklart serverar vi den med smör.

  • texture Pelletsgrill
  • restaurant_menu Tillbehör
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Så här gör du


Förberedelser:

  1. Blanda smöret med dragon oh bearnaise essens.

Grilla:

  1. Ställ in och förvärm grillen till 185°C.
  2. Lägg majsen med bladen på grillgallret
  3. Vänd dem en gång under grillningen.
  4. De är färdiga efter 20–25 minuter på grillen.

Servering:

  1. Skala bladen från majsen. Bred på ett rejält lager dragonsmör eller vanligt smör.
  2. Strö över flingsalt.
  3. Pensla flera gånger med smöret.

Skriv ut recept

arrow_upward