Ingredienser
Så här gör du
Förberedelser:
- Krydda köttet.
- Lägg baconskivorna i en panna och låt dem falla över kanten.
- Blanda grädde, salt och peppar i en skål.
- Lägg selleriskivorna i botten av pannan och täck med bacon.
- Garnera med färska timjankvistar
Grilla:
- Sätt grillen på 85°C.
- Lägg köttet på grillgallret och grilla det i 30 min.
- Lägg pannan med selleri på det översta grillgallret och grilla den tillsammans med köttet.
- Efter 30 min, ta bort köttet och vrid upp grillen till 260°C.
- Grilla selleri i ytterligare 30 min.
- När sellerin nästan är klar lägger du tillbaka köttet på grillen och grillar det i 2 min på varje sida.
- Låt köttet vila i ca. 10 min innan du skär upp det.
Servering:
- Servera köttet tillsammans med den inbakade sellerin.