Kryddig pasta med stora räkor

Grönsaker, pasta och stora räkor är en härlig kombination när du ska göra en snabb smakrik middag. Genom att snabbsteka i wok säkerställer du att alla ingredienser får en bra brynning samtidigt som de behåller sin saftighet. I det här receptet har vi använt spagetti, men du kan enkelt byta ut den mot olika sorters nudlar om du vill ge den en extra asiatisk twist.

  • texture Wok
  • restaurant_menu Huvudrätt

Ingredienser

Så här gör du


Förbereda:

  1. Skär grönsakerna i mindre bitar. (Morötterna ska skäras lite tunt, då mjuknar de snabbare)
  2. Klipp lite i spaghettin, eftersom det blir lättare att vända senare.
  3. Blanda ihop woksåsen.

Woka:

  1. Slå på woken och värm upp den ordentligt.
  2. Häll rapsolja i woken och tillsätt räkorna. Stek räkorna i 2 min. och ta av dem igen.
  3. Tillsätt mer olja och stek grönsakerna mjuka.
    När grönsakerna är mjuka, tillsätt spaghettin. Och värmer upp allt.
  4. Tillsätt räkorna och värm snabbt upp igen.

Skriv ut recept

arrow_upward