Majskolvar med BBQ- smör

Det här är det perfekta receptet på grillad majs med en extra god BBQ-smak!. Här kombinerar vi majskolven med ett hemmagjort BBQ-smör som ger massor av smak och saftighet när det tillagas i grillen.

  • texture Pelletsgrill
  • restaurant_menu Tillbehör
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Så här gör du


Förbereda:

  1. Blanda smöret med Traeger rub. Vi valde Traeger Chicken Rub, men du kan experimentera med alla typer av rubs och välja den du gillar bäst.
  2. Dra ut bladen lite.
  3. Ta bort skägget.
  4. Bred ut smöret på majsen och lägg tillbaka bladen.
  5. Slå in dem i slaktarpapper och förslut ändarna tätt.

Grilla:

  1. Ställ in och förvärm grillen till 185 °C.
  2. Lägg den inlindade majsen på grillgallret och grilla dem i 20-25 minuter.

Servera:

  1. Packa upp majsen och skala bladen från majsen.
  2. Strö över flingsalt.
    Smaklig måltid.

Skriv ut recept

arrow_upward