Ingredienser
Så här gör du
Förberedelse:
-
Knäck äggen i en skål och vispa upp dom. Tillsätt lite salt och peppar efter smak.
-
Förbered också din fyllning genom att skära eller hacka i små bitar
Förslag på fyllning:
- Riven ost, skinka, salladslök.
- Riven ost, champinjoner, lök och örter.
- Riven ost, röd och grön paprika.
- Finhackad persilja, gräslök, körvel, dragon och basilika. Lika delar av varje.
- Bacon, champinjoner och riven parmesan.
Tillagning:
- Förvärm en paellapanna på din HOT WOK över medelhög värme.
- Tillsätt smör eller olja och låt det smälta/bli varmt.
- Häll försiktigt i äggsmeten i den varma paellapannan. Använd en stekspade för att skrapa äggsmeten från pannans kant mot mitten så att den tillagas jämnt.
- Tillsätt fyllningen när omeletten börjar sätta sig och toppen fortfarande är lite rinnig.
- När omeletten nästan har satt sig helt och fyllningen har börjat värmas upp, kan du försiktigt vika ena sidan av omeletten över fyllningen för att forma den karakteristiska halvmåneformen.
Servering:
När omeletten är färdig och har en gyllene färg, kan du försiktigt glida ut den på en tallrik. Garnera eventuellt med lite färska örter eller extra ost.
Serveringstips: Du kan servera din omelett som den är eller med en sallad och bröd.