Pulled Pork burgare med bearnaise coleslaw

Det kan aldrig bli fel med en klassisk pulled pork-burgare. I den här utgåvan har vi uppgraderat coleslawen som har fått en touch av bearnaise. 

  • texture Pelletsgrill
  • restaurant_menu Huvudrätt

Ingredienser

Så här gör du


Förberedelse:

  1. Gnid in fläskkarrén med Traegers chili och garlic rub och strö sedan över salt och peppar. Ställ den i kylen i 10-12 timmar.
  2. Blanda alla delar till coleslawen.

Tillagning:

  1. Sätt din grill på 105°C.
  2. Ta fram fläskkarrén och lägg den direkt på grillgallret. Grilla den tills den har en kärntemperatur på 90°C, det tar ca. 12 timmar.
  3. Dra isär köttet och häll sedan över äppeljuicen. Krydda med salt och peppar.
  4. Rosta durum hamburgerbröden på grillgallret.

Servering:

  1. Smörj både toppen och botten av brödet med grill-sås.
  2. Lägg sedan på lite coleslaw och en rejäl portion pulled pork.
  3. Tillsätt den inlagda rödlöken och avsluta med det översta brödet.

Skriv ut recept

arrow_upward