Thai-inspirerade spareribs

Är du redo att prova spareribs på ett nytt sätt? Prova då receptet på dessa thaiinspirerade spareribs. Här får du leka med din Traeger pelletsgrill samt din HOT WOK gasolbrännare. Dessa spareribs får massor av exotisk smak genom ingredienser som chili, fänkål, ingefära, stjärnanis och soja.

Receptet har gjorts av: Handgaard bbq.

  • texture Wok
  • restaurant_menu Huvudrätt

Ingredienser

Så här gör du


Tillagning:

  1. Sätt din Traeger på 100°C.
  2. Ta bort hinnan på baksidan av revbenen.
  3. Placera dem i din Traeger i ca. 2 timmar (detta kan utelämnas).
  4. Hacka under tiden chili, rödlök, fänkål och ingefära grovt.
  5. Efter två timmar kan du skära upp revbenen genom att skära ner mellan benen.
  6. Fördela dem i en ugnfast form eller något som tål värme.
  7. Fördela alla övriga ingredienser i den ugnsfasta formen och rör om. Ställ tillbaka den ugnfasta formen i Traegern.
  8. Efter 3 timmar, tar du ut den ugnfasta formen. Ta upp revbenen och sila av vätskan från formen.
  9. Lägg revbenen i din HOT WOK och tillsätt vätskan som du silat av.
  10. Reducera vätskan så den lägger sig på dina spareribs.

Skriv ut recept

arrow_upward