Ingredienser
Så här gör du
Grilla:
-
Smörj in paprikan med olja. Grilla den på ca 200 grader i ca 10–15 minuter lite beroende på storlek.
Tillagning:
-
Under tiden så skär du vitkålen fint, lägger ut kålen i en skål och saltar den lätt.
-
När paprikan fått färg runt om, så lägger du den varma paprikan i en plastpåse, detta för att skalet skall släppa lättare.
-
Hacka chilin fint och blanda ner den i kålen. Undvik kärnor och det vita i chilin.
-
Klicka i 1 msk fransk senap och någon matsked apelsinjuice.Rör runt i skålen så allt blandas.
-
Skala paprikan och hacka endast det röda inuti paprikan så smått du kan.Blanda ner bitarna i vitkålen och rör om.
-
Rör ner 2–3 msk majonnäs i de hackade grönsakerna. Majonnäsen ska binda samman blandningen.
Servering:
- Smaka av med salt och vitpeppar. Strö över lite persilja före servering. Smaklig grill och glad påsk!