Drumsticks - BBQ kycklinglår

Drumsticks, eller kycklinglår är perfekt grillmat för de ljumma sommarkvällarna, när du kan sitta ute och mumsa i dig de möra och BBQ-indränkta kycklinglåren. Låren är otroligt enkla att förbereda, och du får gott om smak av rub- och BBQ-sås, samt grillsmak från pelletsgrillen.

  • texture Pelletsgrill
  • restaurant_menu Huvudrätt

Ingredienser

Så här gör du


  1. Lägg kycklinglåren i en skål och strö Traeger Chicken rub över dem. Vänd runt dem väl och låt dem dra i minst 30 minuter.
  2. Ställ in och förvärm grillen till 170 °C. Lägg kycklinglåren i grillen och grilla dem i 30 minuter.
  3. Skruva upp till 200 °C och grilla kycklinglåren ytterligare i 10-12 min. Pensla låren några gånger med BBQ-sås under grillning. Vi använder Traeger Apricot, men andra BBQ-såser kan också användas. Vi kan t.ex. rekommendera Traeger Sweet & Heat eller Traeger Que.
  4. Blanda dippsåsen av majonnäs, BBQ-sås och finhackad chili
    Doppa kycklinglåren i såsen.

Skriv ut recept

arrow_upward