Brunchsnack med ägg och bacon

Dessa små portioner är perfekta för ett utsökt brunchbord, eller om du bara vill ha en lite större snack.

  • texture Pelletsgrill
  • restaurant_menu Snack
  • restaurant_menu Lunch

Ingredienser

Så här gör du


Förberedelse:

  1. Skär kanterna av toast brödet.
  2. Lägg en skiva bröd i botten av en liten gjutjärnspanna. Lägg sedan skurna skivor bröd runt kanten på gjutjärnspannan.
  3. Lägg några skivor bacon ovanpå brödet i pannan. Förbered baconet lite i förväg. Vi stekte baconet lätt i grillen i 180 °C i ca. 5 minuter.
  4. Knäck ett ägg i pannan med bacon och bröd.
  5. Avsluta med att strö salt och peppar ovanpå.

Grill:

  1. Värm grillen till 180 °C.
  2. Ställ dina förberedda gjutjärnspannor med bröd, bacon och ägg i grillen.
  3. Grilla dem i ca. 20 minuter tills de är gyllene och krispiga.

Servering:

  1. Strö färsk hackad gräslök över och avsluta med lite BBQ-sås. Vi använder oss av Traeger Apricot som har en lätt söt smak som matchar brunchsnacksen perfekt, men du kan enkelt använda andra typer av BBQ-sås.
  2. Servera dem direkt medan de fortfarande är varma och krispiga.

Skriv ut recept

arrow_upward