Ingredienser
Så här gör du
Förberedelse:
- Skär kanterna av toast brödet.
- Lägg en skiva bröd i botten av en liten gjutjärnspanna. Lägg sedan skurna skivor bröd runt kanten på gjutjärnspannan.
- Lägg några skivor bacon ovanpå brödet i pannan. Förbered baconet lite i förväg. Vi stekte baconet lätt i grillen i 180 °C i ca. 5 minuter.
- Knäck ett ägg i pannan med bacon och bröd.
- Avsluta med att strö salt och peppar ovanpå.
Grill:
- Värm grillen till 180 °C.
- Ställ dina förberedda gjutjärnspannor med bröd, bacon och ägg i grillen.
- Grilla dem i ca. 20 minuter tills de är gyllene och krispiga.
Servering:
- Strö färsk hackad gräslök över och avsluta med lite BBQ-sås. Vi använder oss av Traeger Apricot som har en lätt söt smak som matchar brunchsnacksen perfekt, men du kan enkelt använda andra typer av BBQ-sås.
- Servera dem direkt medan de fortfarande är varma och krispiga.