Stimulera smaklökarna med dessa läckra, grillade hotwings. Med hjälp av rub, barbecuesås, chili och rök från pelletsgrillen uppnår kycklingvingarna den perfekta amerikanska BBQ-smaken.
texture
Pelletsgrill
restaurant_menu
Huvudrätt
Ingredienser
Så här gör du
Förberedelse:
Doppa alla kycklingvingarna i Traeger Rub och låt dem vila i ca 30 minuter eller över natten i kylen.
Blanda dippsåsen.
Grill:
Värm grillen till 105 °C
Lägg kycklingvingarna på grillen i ca 1 timme. Se till att de inte ligger för nära varandra, röken ska kunna cirkulera runt dem.
Ta bort kycklingvingarna från grillen och lägg dem i en plast låda med lock. Häll BBQ-sås i lådan och lägg på locket. Skaka den ordentligt så att alla vingarna blir marinerade. Vi använder Traeger Apricot BBQ-sås som passar riktigt bra till hotwings, men även andra BBQ-såser kan användas.
Skruva upp grillen till 175 °C Lägg vingarna på grillen igen och grilla dem i ca 10 minuter.
Pensla igen med resterande BBQ-sås som är kvar i lådan.
Fortsätt grilla i ca 10-15 min.
Servering:
Strö hackad habanero chili över kycklingvingarna. Var uppmärksam på att habanero är en av de starkare chili, så om du inte gillar kryddig mat kan denna del utelämnas.
Doppa kycklingvingarna i majonnäsdippen och ät dem medan de är varma.