Köttfärslimpa

Världens lättaste köttfärslimpa - förberedelserna tar under 20 minuter och grillningen kräver minimalt med övervakning. Perfekt för en smakrik och bekymmersfri måltid.

  • texture Pelletsgrill
  • restaurant_menu Huvudrätt

Ingredienser

Så här gör du


Förberedelse:

  1. Sätt grillen på 105°C och förvärm med locket stängt i 15 min. 
  2. Blanda ihop köttfärs, ägg, panko, salt, svartpeppar, Traeger Rub,röd paprika och salladslök i en stor skål.
  3. Forma blandningen till en limpa och krydda med mer Traeger Rub.

Grilla:

  1. Lägg köttfärslimpan direkt på grillgallret. Sätt in sonden i mitten av limpan. Stäng locket och grilla i 2 timmar och 15 min.
  2. Öka temperaturen till 190°C och fortsätt tillagningen tills kärntemperaturen når 68°C, cirka 30 min. till.
  3. Pensla köttfärslimpan med ketchup, stäng locket och grilla ytterligare 15 min. tills ketchupen stelnat lite.

Servera:

  1. Ta av köttfärslimpan från grillen och låt vila i 15 min. innan du skär upp den. Smaklig måltid!

Skriv ut recept

arrow_upward