Världens lättaste köttfärslimpa - förberedelserna tar under 20 minuter och grillningen kräver minimalt med övervakning. Perfekt för en smakrik och bekymmersfri måltid.
texture
Pelletsgrill
restaurant_menu
Huvudrätt
Ingredienser
Så här gör du
Förberedelse:
Sätt grillen på 105°C och förvärm med locket stängt i 15 min.
Blanda ihop köttfärs, ägg, panko, salt, svartpeppar, Traeger Rub,röd paprika och salladslök i en stor skål.
Forma blandningen till en limpa och krydda med mer Traeger Rub.
Grilla:
Lägg köttfärslimpan direkt på grillgallret. Sätt in sonden i mitten av limpan. Stäng locket och grilla i 2 timmar och 15 min.
Öka temperaturen till 190°C och fortsätt tillagningen tills kärntemperaturen når 68°C, cirka 30 min. till.
Pensla köttfärslimpan med ketchup, stäng locket och grilla ytterligare 15 min. tills ketchupen stelnat lite.
Servera:
Ta av köttfärslimpan från grillen och låt vila i 15 min. innan du skär upp den. Smaklig måltid!