Prova vårt läckra recept på lättrökt gazpacho. Gazpachon är smaksätt med öl och grönsakerna har tillagats på Traegern. Den färska tomatbaserade soppan får en subtil rökig smak som lyfter den till nya höjder. Den perfekta sommarrätten som kan serveras som förrätt eller huvudrätt
texture
Pelletsgrill
restaurant_menu
Förrätt
restaurant_menu
Huvudrätt
Ingredienser
Så här gör du
Förberedelse:
Sätt fram dina ingredienser
Sätt Traegern på 100°C
Skala gurkan,ta bort kärnor och hacka i små tärningar. Hacka och urkärna den röda paprikan. Skala och hacka löken i grova bitar. Urkärna och hacka chilin. Skala och hacka vitlöksklyftorna i grova bitar och skär tomaterna i tärningar.
Grilla:
Lägg dina grönsaker på en grillbricka och placera brickan i grillen. Låt dem grilla i 10 minuter.
Ta ut grillbrickan ur grillen. Häll dina grönsaker, olivolja, maltvinäger, hot sauce och lite av ölet i en mixer eller använd en stavmixer i en skål.