Ingredienser
Så här gör du
Förberedelse:
- Dela nackfileten i två bitar och strö rikligt med Pig Powder Pork Rub över köttet.
- Lägg köttet i en påse och förvara i kylskåp i minst två timmar (gärna över natten).
Grill:
Buljong:
- Fondet kokas igen och gelatinbladen blötläggs i en kopp med vatten.
- När fondet har svalnat något, packas köttpaketen upp.
- Häll all vätska från paketen i fondet, vrid ur gelatinet och rör ner det i fonden.
- Köttet dras i grova bitar och läggs i en ugnsform eller liknande.
- Häll fonden långsamt över köttet så att det täcker.
- Ställ köttet i kylskåp över natten.
Servering:
- Kör en kniv längs kanten av formen så att sylten släpper. Om den inte släpper, håll undersidan av formen under varmt vatten en kort stund.
- Skär sylten i skivor och servera med en god senap, lite Swine Shine BBQ-sås och rödbetor.