Ingredienser
Så här gör du
Förberedelse:
- Sätt på din Traeger-grill och förvärm den till 110 °C.
Potatissallad:
- Lägg de förkokta potatisarna på grillen när grillens temperatur når cirka 75 °C medan den värms upp. På så sätt får potatisarna en lätt rökig smak.
- Ta potatisarna från grillen när den når 110 °C. Alternativt kan du låta dem ligga kvar längre om du vill ha en kraftigare rökig smak.
- Låt potatisarna svalna och skär dem i mindre bitar.
- Rör ihop en dressing av crème fraîche, majonnäs, dragonessens och färsk dragon och blanda potatisarna i dressingen.
- Strö över gräslök.
Roastbiff:
- Smörj roastbiffen med lite olja och stick ner några kvistar timjan under nätet.
- Krydda med salt och peppar.
Lägg den på grillen vid 110 °C och grilla den tills den når en innertemperatur på cirka 52–54 °C. - Låt roastbiffen vila på ett skärbräde i 10 minuter. Under tiden värms grillen upp till högsta temperatur och steken grillas på alla sidor. Låt steken vila och ta bort snörena.
- Skär din roastbiff i tunna skivor och servera med potatissalladen. Smaklig måltid!