Potatis inlindad i bacon – behöver man säga mer? Det är så enkelt men ändå fantastiskt gott och passar både som snacks eller tillbehör till middagen. Den milda rökta smaken som Traeger-grillen ger potatisarna ger verkligen det lilla xtra Om du verkligen vill imponera på dina gäster, servera dem med denna variant på bearnaisesås, som du också får receptet på här.
texture
Pelletsgrill
restaurant_menu
Tillbehör
Ingredienser
Så här gör du
Tänd din Traeger pelletgrill och värm upp den till 190 °C.
Skölj potatisarna noggrant och skär dem i 6-8 klyftor. Vänd dem i kryddblandningen och linda en skiva bacon runt varje potatis.
Placera potatisarna på din Traeger och grilla dem i cirka 25-30 minuter, eller tills du lätt kan stickas in en potatissticka utan motstånd. vänd potatisen under grillningen för att baconet ska bli krispigt hela vägen runt.
Under tiden potatisarna tillagas så gör du dressingen.
Finhacka schalottenlöken och blanda den med crème fraîche, majonnäs, senap, estragon, bearnaises-essens och lite citronsaft, salt och peppar. Smaka av dressingen och justera med kryddorna om det behövs efter egen smak o tycke.
När potatisarna är färdiga är dom redo att serveras tillsammans med dressingen.