Biscoff-dessertpizza

Är du redo att uppleva en dessert som verkligen sätter pricken över i, vilken kväll som helst? 

Vår Biscoff-dessertpizza kombinerar allt det bästa från dessertvärlden och pizzavärlden. Föreställ dig en krispig pizzabotten fylld med söt ricotta och krämig Biscoff Spread, toppad med vaniljkräm och färska bananskivor. Allt rundas av med krossade Lotus-biskvier och mer Biscoff Spread för en oemotståndlig finish.

  • texture Pizzaugn
  • restaurant_menu Efterrätt

Ingredienser

Så här gör du


  1. Sätt igång din pizzaugn. Låt den värmas upp till ca 400 °C och sedan sjunka till ca 350 °C.
  2. Värm Biscoff Spread lite så att det blir lättare att bre ut på pizzan.
  3. Sträck ut degen och lägg några skedar ricotta och Biscoff Spread runt kanten, och vik över kanten för att skapa en fylld kant på pizzan.
  4. På den del av botten som är kvar, bred ut vaniljkräm och lägg skivor av banan.
  5. Skicka in pizzan i pizzaugnen. När den är klar (efter ca 90 sekunder), strö krossade Lotus-biskvier över pizzan och häll Biscoff Spread över. Nu är den klar att ätas. 
  6. Smaklig måltid!

Skriv ut recept

arrow_upward