Inspirerad av den klassiska pastan carbonara kombinerar denna pizza det bästa från två världar: krispig pancetta, krämigt ägg och en lätt och luftig napolitansk pizzadeg. Resultatet är så gott att du kommer vilja äta den både till frukost och middag! Den spröda botten brevs med en vitlöks-crème fraiche, toppas med smältande mozzarella och parmesan och avslutas med en äggula som gör denna pizza till en unik och oförglömlig smakupplevelse.
texture
Pizzaugn
restaurant_menu
Huvudrätt
restaurant_menu
Lunch
Ingredienser
Så här gör du
Riv vitlöken ner i crème fraîche, krydda med lite salt och en generös mängd svartpeppar, och ställ åt sidan.
Kavla ut pizzadegen och toppa med hälften av crème fraîche. Strö hälften av parmesan och mozzarella över, innan du lägger på hälften av pancettan.
Sätt in pizzan i ugnen och grädda tills den är klar och ta ut den ur ugnen.
Använd en sked för att göra ett hål på äggulan och droppa den över pizzan innan du avslutar med ett sista stänk av svartpeppar.