play_circle_outline youtube
Nachos Med Ribeye Og Chimichurri Opskrift Pizzaovn

Game day nachos

Bli en stjärna med detta recept på 'Big Game Nachos'. Skäm bort dina smaklökar med perfekt tillagad NY Strip Steak, serverad över krispiga tortillachips stekta i nötköttssmör. Toppat med smält rökt Gouda och en chimichurri-sås, blir detta nachosmåltid en oemotståndlig fest för både ögon och smaklökar

  • texture Pizzaugn
  • restaurant_menu Huvudrätt
  • restaurant_menu Förrätt
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Så här gör du


Etablering:

  1. Bind och salta biffen ordentligt. För bästa resultat, salta biffen dagen innan och låt den vila utan täcke på ett kylskåpsgaller i kylskåpet.

Tillagning av biff:

  1. Låt biffen temperera, olja gjutjärnspannan och lägg i biffen. Placera pannan på den motsatta sidan av Gozney Dome.
  2. Efter 2 minuter, vänd biffen. Tillaga biffen till önskad stekgrad

Chimichurri:

  1. Hacka koriander och persilja fint och lägg det i en skål.
  2. Tillsätt röda chiliflakes och mexikansk oregano.
  3. Häll i rödvinsvinäger, limejuice och olivolja. Vispa noggrant och salta efter smak

Tortillia:

  1. Skär tortillorna i kvartar.
  2. Häll nötköttssmör i en gjutjärnspanna, låt det smälta och börja sjuda jämnt.
  3. Lägg försiktigt tortillorna i pannan och vänd dem när de börjar puffa upp.
  4. Ta ut dem ur smöret, lägg dem på ett kylskåpsgaller och salta efter smak.
  5. Värm en liten gjutjärnspanna, lägg i den rökta Goudaosten och låt den smälta helt

Servering:

  1. Lägg ett lager av tallow-friterade tortillachips på en tallrik och häll den smälta osten över.
  2. Skär biffen mot fibrerna i tunna skivor och lägg dem ovanpå osttäckta chips.
  3. Toppa med en generös mängd färsk chimichurri. Servera och njut!

Skriv ut recept

arrow_upward