Bli en stjärna med detta recept på 'Big Game Nachos'. Skäm bort dina smaklökar med perfekt tillagad NY Strip Steak, serverad över krispiga tortillachips stekta i nötköttssmör. Toppat med smält rökt Gouda och en chimichurri-sås, blir detta nachosmåltid en oemotståndlig fest för både ögon och smaklökar
texture
Pizzaugn
restaurant_menu
Huvudrätt
restaurant_menu
Förrätt
restaurant_menu
Snack
Ingredienser
Så här gör du
Etablering:
Bind och salta biffen ordentligt. För bästa resultat, salta biffen dagen innan och låt den vila utan täcke på ett kylskåpsgaller i kylskåpet.
Tillagning av biff:
Låt biffen temperera, olja gjutjärnspannan och lägg i biffen. Placera pannan på den motsatta sidan av Gozney Dome.
Efter 2 minuter, vänd biffen. Tillaga biffen till önskad stekgrad
Chimichurri:
Hacka koriander och persilja fint och lägg det i en skål.
Tillsätt röda chiliflakes och mexikansk oregano.
Häll i rödvinsvinäger, limejuice och olivolja. Vispa noggrant och salta efter smak
Tortillia:
Skär tortillorna i kvartar.
Häll nötköttssmör i en gjutjärnspanna, låt det smälta och börja sjuda jämnt.
Lägg försiktigt tortillorna i pannan och vänd dem när de börjar puffa upp.
Ta ut dem ur smöret, lägg dem på ett kylskåpsgaller och salta efter smak.
Värm en liten gjutjärnspanna, lägg i den rökta Goudaosten och låt den smälta helt
Servering:
Lägg ett lager av tallow-friterade tortillachips på en tallrik och häll den smälta osten över.
Skär biffen mot fibrerna i tunna skivor och lägg dem ovanpå osttäckta chips.
Toppa med en generös mängd färsk chimichurri. Servera och njut!