Nudlar med hoisin och flankstek

Här får du receptet på en utsökt nudelrätt med hoisin och flankstek, som är lika snabb att tillaga som den är smakrik! Den saftiga flanksteken kombinerad med färska grönsaker och en djup, söt-salt sås ger en fantastisk smakupplevelse, särskilt när den tillagas på HOT WOK. Perfekt för dagar då det ska gå snabbt men ändå smaka mycket. Servera rykande varm – smaklig måltid!

Receptet är utvecklat i samarbete med Julia Olsen, Onekitchenblog.

  • texture Wok
  • restaurant_menu Huvudrätt
  • restaurant_menu Lunch

Ingredienser

Så här gör du


Förberedelse

  1. Koka nudlarna enligt förpackningens instruktioner.
  2. Skär flanksteken i tunna strimlor.
  3. Skär vårlökarna i 3 cm bitar, hacka morötterna och grovhacka löken.
  4. Blanda ihop ingredienserna till såsen.

Wok:

  1. Tänd de två innersta ringarna på din HOT WOK och häll i lite olja i din wokpanna.
  2. Börja med att steka morötter och lök i 1 minut innan vårlökarna tillsätts.
  3. Ta bort grönsakerna och stek köttet med lite olja.
  4. När köttet börjar bli klart, tillsätt grönsakerna och såsen.
  5. När såsen börjar bubbla, stäng av värmen och vänd i nudlarna. Smaklig måltid!

Skriv ut recept

arrow_upward