Den 20 maj är det internationella Traeger-dagen, då Traeger-entusiaster över hela världen eldar upp i grillen och lagar all sorts utsökt mat.

 

Black Photocopy4

Recept

Inspiration till din Traeger Day meny

Behöver du matinspiration till din Traeger-dag?
Här har vi satt ihop förslag på en heldags Traeger-meny.
Smashburger 4

Lunch: Smashburgare

Blir man någonsin trött på hamburgare? Det enkla svaret är nej! Många har sin egen favoritversion, och vissa föredrar att göra den helt klassisk men här har vi lagat en så kallad "smashburgare".

Pandekager Opskrift Pillegrill 3

Eftermiddag: Gammaldags pannkakor

Läckra, gammaldags pannkakor är en av de mest älskade desserterna, och de är faktiskt otroligt lätta att göra på grillen om du har en stekplatta.

Oksemoerbrad Med Bearnaisesmoer Og Hasselbackkartofler Opskrift Pillegrill 1 3772

Kväll: Oxfilé med bernaisesmör och hasselbackpotatis

En oxfilé gjord på din Traeger kommer att få en helt unik och fantastisk grillsmak, och kommer säkert att imponera på dina gäster. I det här receptet serverar vi hasselbackpotatis och bernaisesmör som ger filén en extra läcker smak.

Bacon Brownie Opskrift Pillegrill 5 0092

Efterrätt: Bacon Brownie

Om du också vill servera en läcker efterrätt efter huvudrätten, så borde denna Bacon Brownie passa bra – speciellt för att den innehåller världens bästa krydda: Bacon!

YT Cropped (1)

Low & slow: Burnt Ends

Fläskstek, smör, grillsås och en rejäl dos kryddor. Det krävs inte många ingredienser för att skapa en riktig grillklassiker: Burnt Ends. De här små och saftiga fläskdelarna får ofantligt mycket smak genom att de grillas ”low & slow” på pelletsgrill.

TÄVLING

VINN EN YETI LOADOUT GOBOX

För att fira Traeger Day ger vi bort en av YETI:s kraftiga LoadOut-förvaringslådor i orange Traeger-färg. Dessutom får du även en rejäl YETI termosmugg med Traeger-logga, så att du kan hålla temperaturen på dina varma eller kalla drycker medan du grillar.

Tävlingen hålls tillsammans med Traeger Danmark. För att delta skriv i kommentarsfältet vad du kommer att grilla på Traeger Day. Vinnaren drar vi den 22 Maj. 

 

Läs mer om YETI LoadOut Förvaringslåda här

 

Delta här

Traeger Day Konkurrence Cover
arrow_upward